tai kirjaudu sisään ja selaa ostettuja kursseja

Opiskeluohjeet

 

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Paranna nykyelämäsi kurssille!

Kurssin tarkoituksena on, että saat parannettua nykyelämäsi ikävät kokemukset ja opit ymmärtämään sieluasi, mieltäsi, egosi ja kehosi, kun avaudut suuremmille henkisille kokemuksille tämän kurssin aikana ja saat myös paljon parantavaa energiaa osaksesi. Kurssi koostuu kolmesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.lilius@lightheart.fi tai varata ajan Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi konsultointiin.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Recommendations for you

Rakkaudella  Nina

Sertifioitu Soul Healer opettaja

Lisätietoja

Oppijaksot

Oppijakso 2

Tekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa keskitytään tasapainottamaan ja eheyttämään sinua energiatasolla sekä luomaan rakkaudellinen suhde kehoosi. Enkelit ovat tässäkin mukana ja hoitavat sinua rakkaudellisesti. Tee ne meditaatiot, joihin tunnet tarvetta. Voit tehdä meditaatiot…

Oppijakso 3

Tekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa pääset syventämään tietojasi ja avautumaan henkisyydelle lisää. Ymmärrä itseäsi syvemmin keho mieli sielu aspektin kautta Tämän äänitteen avulla opit syvemmin ymmärtämään itseäsi ja elämääsi sekä siihen vaikuttavia asioita.…