Opiskeluohjeet

 

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Paranna nykyelämäsi kurssille!

Kurssin tarkoituksena on, että saat parannettua nykyelämäsi ikävät kokemukset ja opit ymmärtämään sieluasi, mieltäsi, egosi ja kehosi, kun avaudut suuremmille henkisille kokemuksille tämän kurssin aikana ja saat myös paljon parantavaa energiaa osaksesi. Kurssi koostuu kahdesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.lilius@lightheart.fi tai varata ajan Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi konsultointiin.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakkaudella  Nina

Sertifioitu Soul Healer Teacher (sielun parantaja opettaja)

Lisätietoja

Kurssi on tarkoitettu vai henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen kopiominen ja edelleen lähettäminen, tunnusten jakaminen tai myyminen on kielletty.

Oppijaksot

Oppijakso 2

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa keskitytään tasapainottamaan ja eheyttämään sinua energiatasolla sekä luomaan rakkaudellinen suhde kehoosi. Enkelit ovat tässäkin mukana ja hoitavat sinua rakkaudellisesti. Tee ne meditaatiot, joihin tunnet tarvetta. Voit tehdä meditaatiot niin monta kertaa kuin haluat.   Egon ja sielun tasapainotusmeditaatio Tämän meditaation avulla saat tasapainotettua ja eheytettyä sieluasi, egoasi, mieltäsi ja kehoasi. Tasapaino vähentää sisäisiä […]