Opiskeluohjeet

 

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssille!

Kurssin tarkoituksena on, että saat parannettua sielusi, mielesi, egosi ja kehosi, kun avaudut suuremmille henkisille kokemuksille tämän kurssin aikana ja saat myös paljon parantavaa energiaa osaksesi. Kurssi koostuu kolmesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.lilius@lightheart.fi tai varata henkilökohtaisen ajan kanssani.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakkaudella  Nina

Sertifioitu Soul Healer Teacher (sielun parantaja opettaja)

Lisätietoja

”Olen ottanut sielun nimeni Sole käyttöön, eli käytän valotyössäni nimeä Nina Sole. Aikaisempi materiaali on nimellä Nina Lilius.”

Kurssi on tarkoitettu vai henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen kopiominen ja edelleen lähettäminen, tunnusten jakaminen tai myyminen on kielletty.

Oppijaksot

Oppijakso 2. Entisten elämien lahjat ja niiden aktivointi

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä jaksossa saat selville lahjasi ja voit aktivoida ne käyttöösi. Kuuntele ensin entiset elämät meditaatio, niin saat selville mitä lahjoja sinulla on. Sen jälkeen voit aktivoida ne lahjat, jotka haluat tähän elämääsi sinulle sopivaan tahtiin aktivointimeditaatioiden avulla. Meditaatiossa sinulle näytetään miten olet käyttänyt lahjojasi ja ne aktivoituvat sinulle samalla käyttöösi. Voit myös katsella haluamiais elämiä […]

Oppijakso 3. Sielunsopimuksesi, galaktiset elämät ja tulevat elämät

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä osassa saat selville: Sielun sopimuksesi ja todellisen missiosi sielun tehtävät meditaation avulla. Pääset käymään sielun kodissasi, josta olet alun perin kotoisin, ennen kuin päätit inkarnoitua maapallolle. Tulevia elämiä voit katsella Tulevat elävät meditaation avulla. Sielusi tehtävät meditaatio Tämän meditaation avulla saat selville sielunsopimuksesi tässä elämässä.   Galaktik elämät meditaatio Tämän meditaation avulla pääset käymään […]

Bonusmateriaali

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä on bonusmateriaali, ole hyvä. Paranna sielusi meditaatio   Tässä meditaatiossa kosmiset enkelit Pleiadeksesta hoitavat rakkaudellisesti sieluasi. Sielun parannus auttaa valaistumaan. Olen saanut meditaation kosmiselta enkeliltä Pleiadaksesta. Voit lukea lisää kosmisista enkeleistä täältä.