tai kirjaudu sisään ja selaa ostettuja kursseja

Opiskeluohjeet

 

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssille!

Kurssin tarkoituksena on, että saat parannettua sielusi, mielesi, egosi ja kehosi, kun avaudut suuremmille henkisille kokemuksille tämän kurssin aikana ja saat myös paljon parantavaa energiaa osaksesi. Kurssi koostuu kolmesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.lilius@lightheart.fi tai varata ajan Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi konsultointiin.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Recommendations for you

Rakkaudella  Nina

Sertifioitu Soul Healer opettaja

Lisätietoja

Oppijaksot

Osa 2 Lahjat

Tekijä Nina Lilius

Tässä jaksossa saat selville lahjasi ja voit aktivoida ne käyttöösi. Kuuntele ensin entiset elämät meditaatio, niin saat selville mitä lahjoja sinulla on. Sen jälkeen voit aktivoida ne lahjat, jotka haluat…

Osa 3. Galaktiset elämät

Tekijä Nina Lilius

Tässä osassa pääset käymään sielun kodissasi, josta olet alun perin kotoisin, ennen kuin päätit inkarnoitua maapallolle. Tulevia elämiä voit katsella Tulevat elävät meditaation avulla. Sielusi tehtävät ja todellisen missiosi saat…