Opiskeluohjeet

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Selvänäkijäksi enkelien avulla kurssille!

Kurssin tarkoituksena on, että  selvänäköisyys avautuu sinulle ja pystyt tekemään tulkintoja korteilla ja kanavoimaan tietoa enkeleiden avulla rakkaudellisesti jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Kurssi koostuu kolmesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.lilius@lightheart.fi tai varata ajan
Selvänäkoiseen konsultointiin.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakkaudella  Nina

Sertifioitu luotettava Enkelivalo selvänäkijä.

Lisätietoja

Kurssi on tarkoitettu vai henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen kopiominen ja edelleen lähettäminen, tunnusten jakaminen tai myyminen on kielletty.

Oppijaksot

Oppijakso 2. Valmistautuminen

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa sinua valmistetaan selvänäkijäksi meditaatioiden avulla, jotka avaavat, tasapainottavat ja puhdistavat sinua. Tee meditaatiot niin monta kertaa kuin tunnet tarvetta niihin. 12 chakran meditaatio Päästäksesi 5. tason värähtelyyn kaikki 12 chakraasi pitäisi olla auki ja tasapainossa. Tämän ohjatun meditaation avulla saat sisäiset voimavarasi käyttöön ja pääset siirtymään korkeampiin värähtelyihin, jolloin vedät myös paremmin hyvää […]

Oppijakso 3. Aktivoinnit

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa selvänäkijän lahjasi aktivoidaan sinulle käyttöösi. Saat myös ohjeet korttitulkintojen tekemiseen ja kanavointiin.   3. silmän aktivointimeditaatio Tämän meditaation avulla saat 3. silmän aktivoitua selvänäköisyyttä varten.