Hei, olen Nina Lilius ja asun Espoossa. Työskentelen kotona puhelimitse ja Skypessä sekä kirjallisesti.

Osaamiseni

Hyödynnän omalla persoonallisella tavallani kaikkea osaamistani. Olen saanut selvänäköisyyden, kanavoinnin ja parantajan lahjat sekä minulla on erinomainen enkeliyhteys ja enkelit auttavat minua työssäni. Olen Enkelivalo Selvänäkijä ja ALH Enkelihoitaja. Olen myös Life Coach Master ja NLP Master valmentaja sekä joogaopettaja.  Olen myös käynyt lukuisia henkisen alan kursseja. Olen myös vaimo, äiti ja mummi sekä tyttökoiran emäntä. Luonto on minulle erityisen tärkeä ja ulkoilen mielelläni. Minulla on myös kaupallinen koulutus sekä pitkä ja monipuolinen aikaisempi kokemus liike-elämästä.

Omaan hyvinvointiin tarjoan puhelimella tai Skypellä

Kaupasta löydät tuotteita mm.

Tervetuloa lukemaan myös blogejani.

Elämänfilosofiani ja -tehtäväni

Olen kiinnostunut elämän ihmeistä ja nautin uuden oppimisesta. Ajattelen, että olemme matkalla tässä elämässä, kasvamassa ja kehittymässä, mutta myös nauttimassa elämästä sen eri vaiheissa. Matkalla on varjoa ja valoa – ne kuuluvat elämään – mutta onneksi voimme myös itse vaikuttaa asioihin monilla eri tavoilla.

Elämäntehtäväni on tehdä juuri tätä työtä nyt. Autan mielelläni myös sinua löytämään oman elämäntehtäväsi ja etenemään siihen. Tarjoan elämäntehtävä asiaan henkilökohtaista Selvänäköistä konsultointia sekä kirjallista Enkelin viesti elämäntehtävästä ja äänitettä Löydä elämäntehtäväsi enkeleiden avulla.

Visioni

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin elämässään, kuuntelemaan omaa sydämen viisautta ja toteuttamaan toiveitaan sekä luomaan oman näköistä elämää, jossa on hyvä olla. Käytössäni on monipuolisia menetelmiä, joista enkelit ja heidän rakkaudellinen apunsa on ehdottomasti paras.

Teen työtäni sydämellä, luottamuksella ja eettisesti.

Hyvinvointialan yrittäjä

Enkelivalo Selvänäkijä
ALH Enkelihoitaja
Life Coach® Master
Licensed Master Practitioner of NLP®
KRI Certified Kundalini Yoga Teacher®
SNR Healer
Merkonomi, yo

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.