Hei, olen Nina Lilius ja asun Espoossa. Työskentelen kotona puhelimitse ja Skypessä jne. sekä kirjallisesti.

Osaamiseni ja elämänkokemukseni

Olen saanut enkeleiltä selvänäköisyyden, kanavoinnin ja parantajan lahjat.  Minulla on erinomainen yhteys enkeleihin, kosmisiin enkeleihin ja valon auttajiin ja toimin kanavana heidän rakkaudelliselle avulle toivomiisi asioihin. Olen saanut myös lahjaksi kyvyn siirtää  korkeavärähteiset energiat myös tekemiini lukuisiin mediaatioihin ja Henkilökohtaiseen enkelienergiahoitoon.

Olen Enkelivalo Selvänäkijä ja ALH Enkelihoitaja sekä Sertifioitu Soul Healer Teacher (sielun parantaja opettaja). Olen myös Life Coach Master ja NLP Master valmentaja sekä joogaopettaja.  Olen myös käynyt lukuisia henkisen alan kursseja.

Elämänkokemusta minulle on kertynyt vaimona, äitinä ja mummina sekä koirien emäntänä. Luonto on minulle hyvin tärkeä ja nautin sen kaikista eri elementeistä. Nykyistä työtäni olen tehnyt v. 2017 alkaen. Henkinen kehitykseni ja sille avautuminen on alkanut jo nuoruudessani ja jatkuu edelleen. Minulla on myös kaupallinen koulutus sekä pitkäaikainen aikaisempi kokemus liike-elämästä.

Elämänfilosofiani ja sieluntehtäväni

Olen kiinnostunut Universumin ihmeistä ja nautin uuden oppimisesta. Ajattelen, että olemme aina kulloisessakin elämässä, kasvamassa ja kehittymässä, mutta myös nauttimassa elämästä sen eri vaiheissa. Kaikkien elämään kuuluu valoa ja varjoa – ne auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään sieluina. Voimme kuitenkin myös itse vaikuttaa asioihin monilla eri tavoilla ja enkelien ja valon auttajien apua on aina saatavilla.

Sieluntehtäväni on ihmisten auttaminen nykyisen työni avulla. Autan mielelläni myös sinua löytämään oman sieluntehtäväsi ja etenemään siihen. Autan mielelläni myös sinua parantamaan omaa sieluasi, mieltäsi, egoasi ja kehoasi sekä kehittymään henkisellä polullasi niin pitkälle kuin mahdollista.

Visioni

Haluan auttaa ihmisiä etenemään omalla henkisellä polullaan, parantamaan sielun, egon ja kehon epätasapainoa, löytämään sisäisen tasapainon elämässä, kuuntelemaan omaa sydämen viisautta ja toteuttamaan toiveitaan sekä luomaan elämää, jossa on hyvä olla.  Haluan auttaa ihmisiä myös Valaistumaan. Käytössäni on monipuolisia ja tehokkaita menetelmiä, joista enkelit ja valon auttajien rakkaudellinen apu on ehdottomasti paras.

Asiakaspalautteet

  • Asiakaspalautteita konsultoinneistani ja tulkinnoistani voi lukea täältä.
  • Asiakaskokemuksia meditaatioistani voit lukea täältä.

Palveluni

Ajanvarauksella

Kauppasta löydät kirjallisia tulkintoja, kursseja, meditaatioita, enkelienergiahoitoja ja rukouspyyntöjä.

Tervetuloa lukemaan myös blogejani.

”Teen työtäni enkelien ja valon auttajien avulla sydämellä, luottamuksella ja eettisesti.”

Valotyöyrittäjä

Enkelivalo Selvänäkijä
ALH Enkelihoitaja
Sertifioitu Soul Healer Teacher
Life Coach® Master
Licensed Master Practitioner of NLP®
KRI Certified Kundalini Yoga Teacher®
SNR Healer
Merkonomi, yo

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä Lightheart.