Hei! Olen Nina Lilius ja asun Espoossa. Työskentelen kotona puhelimitse ja Skypessä sekä kirjallisesti.

Osaamiseni ja elämänkokemukseni

Olen selvänäkijä, kanavoija, enkelihoitaja, sielun parantaja, joogaopettaja ja valmentaja. Olen myös käynyt monia henkisen alan kursseja ja kehitän itseäni jatkuvasti opiskelemalla lisää. Minulla on erinomainen yhteys enkeleihin ja valon auttajiin ja toimin kanavana heidän rakkaudelliselle avulle toivomiisi asioihin.

Elämänkokemusta minulla on vaimona, äitinä ja mummina sekä koirien emäntänä. Luonto on minulle tärkeä ja nautin sen eri elementeistä. Nykyistä työtäni olen tehnyt v. 2017 alkaen. Henkinen kehitykseni ja sille avautuminen on alkanut jo nuoruudessani ja jatkuu edelleen. Minulla on myös kaupallinen koulutus sekä pitkäaikainen aikaisempi kokemus liike-elämästä.

Olen kiinnostunut Universumin ihmeistä ja uuden oppimisesta. Ajattelen, että olemme aina kulloisessakin elämässä, kasvamassa ja kehittymässä, mutta myös nauttimassa elämästä sen eri vaiheissa. Kaikkien elämään kuuluu valoa ja varjoa – ne auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään sieluina. Voimme kuitenkin myös itse vaikuttaa asioihin monilla eri tavoilla ja enkelien ja valon auttajien apua on aina saatavilla.

Visioni

Haluan auttaa ihmisiä etenemään omalla henkisellä polullaan heidän korkeimmaksi parhaakseen, parantamaan nykyistä elämää ja entisiä elämiä, aktivoimaan lahjojaan, löytämään sisäisen tasapainon elämässä, kuuntelemaan omaa sydämen viisautta ja toteuttamaan toiveitaan sekä luomaan elämää, jossa heillä on hyvä olla.  Käytössäni on monipuolisia ja tehokkaita menetelmiä, joista enkelit ja valon auttajien rakkaudellinen apu on ehdottomasti paras.

Asiakaspalautteet

  • Asiakaspalautteita konsultoinneistani ja tulkinnoistani voi lukea täältä.
  • Asiakaskokemuksia meditaatioistani voit lukea täältä.

Palveluni

Kaikki palveluni löydät etusivulta.

Voit varata ajan

Löydät myös

Tervetuloa lukemaan myös blogejani.

Yhteystiedot

Minuun saat yhteyden sähköpostilla: nina.lilius@lightheart.fi

”Teen työtäni enkelien ja valon auttajien avulla sydämellä, luottamuksella ja eettisesti.”

Valotyöyrittäjä

Enkelivalo Selvänäkijä
ALH Enkelihoitaja
Sertifioitu Soul Healer Teacher
Life Coach® Master
Licensed Master Practitioner of NLP®
KRI Certified Kundalini Yoga Teacher®
SNR Healer
Merkonomi, yo