Hei, olen Nina Lilius ja asun Espoossa. Työskentelen kotona puhelimitse ja Skypessä sekä kirjallisesti.

Osaamiseni

Olen saanut enkeleiltä selvänäköisyyden, kanavoinnin ja parantajan lahjat sekä minulla on erinomainen enkeliyhteys ja toimin kanavana enkelien rakkaudelliselle avulle toivomiisi asioihin. Olen Enkelivalo Selvänäkijä ja ALH Enkelihoitaja. Olen myös Life Coach Master ja NLP Master valmentaja sekä joogaopettaja.  Olen myös käynyt lukuisia henkisen alan kursseja. Olen myös vaimo, äiti ja mummi sekä tyttökoiran emäntä. Luonto on minulle erityisen tärkeä ja ulkoilen mielelläni. Minulla on myös kaupallinen koulutus sekä pitkä ja monipuolinen aikaisempi kokemus liike-elämästä.

Omaan hyvinvointiin tarjoan puhelimella tai Skypellä

Kaupasta löydät tuotteita mm.

Tervetuloa lukemaan myös blogejani.

Elämänfilosofiani ja -tehtäväni

Olen kiinnostunut elämän ihmeistä ja nautin uuden oppimisesta. Ajattelen, että olemme matkalla tässä elämässä, kasvamassa ja kehittymässä, mutta myös nauttimassa elämästä sen eri vaiheissa. Matkalla on varjoa ja valoa – ne kuuluvat elämään – mutta onneksi voimme myös itse vaikuttaa asioihin monilla eri tavoilla ja enkelien apua on aina saatavilla.

Elämäntehtäväni on tehdä tätä työtä. Autan mielelläni myös sinua löytämään oman elämäntehtäväsi ja etenemään siihen. Tarjoan elämäntehtävä asiaan henkilökohtaista Selvänäköistä enkelituokiota sekä kirjallista Enkelin viesti elämäntehtävästä ja äänitettä Löydä elämäntehtäväsi enkeleiden avulla.

Visioni

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin elämässään, kuuntelemaan omaa sydämen viisautta ja toteuttamaan toiveitaan sekä luomaan elämää, jossa on hyvä olla. Käytössäni on monipuolisia menetelmiä, joista enkelit ja heidän rakkaudellinen apunsa on ehdottomasti paras.

Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteita voi lukea täältä.

Teen työtäni enkelien avulla sydämellä, luottamuksella ja eettisesti.

Valotyöyrittäjä

Enkelivalo Selvänäkijä
ALH Enkelihoitaja
Life Coach® Master
Licensed Master Practitioner of NLP®
KRI Certified Kundalini Yoga Teacher®
SNR Healer
Merkonomi, yo

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.