Tältä sivulta voit lukea asiaskokemuksia meditaatioista.

Muita asiakaspalautteita voit lukea täältä.

Karman poisto meditaatio

”Karman poistomeditaatio oli miellyttävä kokemus. Lempeät ohjeet ja rauhoittumista mukavasti tukeva taustamusiikki auttoivat pääsemään hyvään ja rauhalliseen tilaan. Meditaatio ohjasi tehokkaasti eläviin mielikuviin, joissa vanhasta roskasta luopuminen tuntui helpolta, ja sain ikäänkuin lisää tilaa uudelle ja paremmalle. Meditaation jälkeen oloni oli rauhallisempi ja virkeämpi sekä jotenkin positiivisempi.”

”Kiitos ❤️olipa ihanan rakkaudellinen ja voimakkaasti vaikuttava meditaatio. Tästä on nyt hyvä jatkaa elämässä eteenpäin.”

”Kiitos oli mahtava meditaatio, enkeleitä elämääsi ja kaikkea hyvää!!! sydämellisin terveisin”

”Hei Nina! Olen nyt tehnyt karman-poisto-meditaation kaksi kertaa ja aivan uskomatonta, mitä kehossa tapahtui. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa.
Olen käynyt energiahoidossa ja kehostani on poistettu lukkoja. Mutta kun tein ensimmäistä kertaa lauantaiyönä meditaation niin olipa kokemus!
Ikinä ei ole tai en ainakaan muista, että käteni olisi tehnyt minun tahdosta riipumattomia liikkeitä. Aluksi vähän pelottikin mutta sitten rauhoitun kun ajattelin, että enkelit ovat läsnä. Kiitos kun autat! ”

Hei Nina, kiitos paljon karman poisto meditaatiosta. Se oli niin mielenkiintoinen, että tein sen kahdesti. Ensimmäisella kerralla näin merenneidon uivan ylös ja myöhemmin enkelit, ja tunsin olevani niin rento, että menin tosi syvään tilaan. Nukahdin, kun enkelit poistivat karmaergiaa, minulla oli näkyjä ihmisistä ja asioista, mutta en muista mitään siitä. Tunsin niin paljon energiaa, joka kulki läpi kruunu chakrani vasemman jalkani pohjaan ja sitten koko kehooni. Pyysin enkeleitä puhdistamaan lempeämmin minua, koska kruunu chakrani energia oli niin voimakasta, että minulla oli vähän terävää kipua joka sitten parani, joten nukahdin. Tunsin itseni todella rennoksi jälkeenpäin. Koska en muistanut kaikkea, päätin tehdä sen kahdesti, ja tunsin itseni jälleen niin rennoksi, meditaation lopussa näin, että ihmiset / mustat varjot lähtivät edestäni, monet ihmiset, näin vain heidän selkänsä. Minulla oli myös samanlaisia ​​näkyjä tietystä henkilöstä ja useammasta ihmisestä myös enkeleiden parantamisen aikana. Tunsin olevani vapaa ja rento. Energiasi on niin vahva ja kaunis, kiitos!

12 chakran meditaatio

Hei! Kuuntelen meditaation aamuisin ennen töihin lähtöä. Se piristää ja mieleni pysyy rauhallisena päivän. Ppuhe on selkeää ja mukavasti rytmitettyä. Lisäksi se on mielestäni sopivan pituinen aamumeditaatioksi. Tykkäsin siitä siis ja aion jatkaa kuuntelua! 🙂 Kiittäen”

”Hei! Meditaatio tuntui todella hyvälle. Olo oli todella ihana kuuntelun jälkeen.”

” Kiitos meditaatiosta, se oli aivan ihana, osui ja upposi, se oli aivan ihana kerta kaikkiaan.”

”Kiitos paljon, olipa ihana, tuli tosi hyvä ja tasapainoinen olo.”

Sydän chakran puhdistusmeditaatio

”Pidin meditaation mukavasta ja rauhallisesta äänimaailmasta. Sydämen seutu puhdistui, vaikka nukahdinkin kesken meditaation, mutta ei se tässä haitannut. Jälkeenpäin tunnustellen luulen, että sain myös lisää empatiaa itseäni ja samalla muita kohtaan, ja se lisää elämän ymmärrystä.”

”Kiitos, hoito tuntui tosi hyvältä. Sydänchakraa hoidettiin ja nyt on hyvä olla ja tämänhän voi nyt aina tarvittaessa uusia.”

”Hei! Kuuntelin meditaation. Niin tuli tarpeeseen kun exän kanssa jaettiin valokuvat. Sopimamme merkki taivaalllisten auttajien kanssa, ohimon kihelmöinti, jatkui vielä pitkään meditaation jälkeen.  Iso Kiitos Sinulle ja Siunattua Joulunaikaa 💜

Löydä sielunkumppanisi enkeleiden avulla

Kiitos Ihana Nina❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Tämä oli ihana❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Niinkuin rakkaustulkinnassa sanottiin, olemme jo tavanneet… Ja tunnemme toisemme ja tämän valtavan rakkauden sielujen tasolla. Sinä olet auttanut nyt todella paljon💝🌺💝Olen siitä niiiiiiiin onnellinen🌺💝🌺 Kiitos Nina💖💞💖

Äiti Maria hoitaa sisäistä lastasi

”Kiitos, Ihana Nina❤️❤️❤️💖Tein tämän meditaation kolme kertaa ja nyt tuntuu siltä, että sisäiset haavat ovat parantuneet. 💖 Olo on ihanan vapaa ja kevyt.”

Tein juuri tämän meditaation. Tein sen kahdesti, se oli niin ihana, että halusin kokea sen uudestaan. Tunsin niin paljon energiaa kehossani, aluksi tunsin sydämessäni jonkin verran raskautta, vähän kipua, kun Äiti Maria työskenteli sisäisen lapseni kanssa ja tunsin puristuksia kehoni eri osissa yhdessä muistojeni kanssa lapsuuteni eri aikoina, jotka olivat traumaattisia, iät muuttuivat jatkuvasti. Ja sitten kaikki tuskat ja häiriöt katosivat, ja tunsin olevani niin rento, rauhoittunut ja täynnä rakkautta, se oli hämmästyttävää. Kun Äiti Maria ilmestyi ja paransi onnettomat hetket, aloin muistaa lapsuuteni hyviä asioita, se oli hämmästyttävää, en ole muistanut niitä niin moneen vuoteen. Se teki minut todella onnelliseksi. Ja lopulta tunsin niin ihanaa rakkautta, että en halunnut sen loppuvan.

Tämä on niin yksinkertaista, mutta niin tehokasta, hämmästyttävää ja niin nopeaa. Aluksi sain vähän huonoja tunteita ja muistoja, mutta Äiti Maria paransi ne melkein välittömästi ja sitten, tunsin itseni vain niin onnelliseksi, rauhoittuneeksi ja täynnä rakkautta, se oli ihanaa. Olen tehnyt aikaisemmin sisäistä lapsityötä, ja tämä on helpoin, miellyttävämpi, tehokkaampi ja paras kokemus, mitä minulla on koskaan ollut. Teen sen tänään, kun menen taas nukkumaan, rakastan tätä tunnetta. Se on niin mahtavaa! Kiitos paljon ❤️❤️❤️ Kiitos !!!! 💜😍 En vieläkään voi lopettaa hymyilemistä. Olen niin onnellinen.

Paranna nykyelämäsi meditaatio

”Rakastan tätä tunnetta, olen tehnyt meditaation muutaman kerran eilen ja tänään, ja heti kun pääsen parantavaan osaan, nukahdin ja en muista mitään, se on hämmästyttävää. Nukuin hyvin syvästi. Ensimmäisellä kerralla, tunsin miten energia kulki käsieni ja kehoni läpi, kädet paloivat, ja sitten kun menin Arkkienkeli Raphaelin luo, koko keho alkoi värisemään ja olin täynnä energiaa, tunsin pieniä teräviä kipuja eri puolilla ruumista ja sitten ne paranivat. Paljon kiitoksia upeista meditaatioistasi, ne ovat niin hyviä. Rakastan sitä, että voin toistaa niitä niin paljon kuin haluan, ja ne saavat minut aina tuntemaan oloni niin rauhalliseksi, rentouttavaksi ja onnelliseksi. Se on hieno tunne.”

 

Enkelienergiahoito meditaatio

Kiitos paljon tästä ihanasta ja rakkaudellisesta äänitteestä. Tuntui todella hyvältä ja vaivani parani. ❤️❤️❤️

Kiitos Nina ❤️ ennenkuin rupesin kuuntelemaan äänitettä huoneeseen tuli valojuovia, jotka liikkuivat sinne tänne. Jotkin kävivät hyvin lähelläni. Näin isomman sinisen ”hahmon” ja kun rupesin kuuntelemaan meditaatiota nukahdin. Hoidosta tuli turvallinen olo ja tietoisuus siitä, etten ole yksin vaikka tunnen itseni yksinäiseksi. Kiitos.

Parantavaa energiaa Venuksesta

Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta. Energiasi venuslaisten kanssa on niin ihana, kiitos ❤️

Köyhyyden pelon poisto meditaatio

Olipa ihanan vapauttava kokemus, kiitos, kiitos, kiitos.”

Vapaudu haittaavista riippuvuuksista meditaatio

Kiitos paljon enkelit! ❤️❤️❤️ Olipa ihana vapautua läheisriippuvuudesta näin mukavalla tavalla.❤️❤️❤️

Tasapainottava meditaatio arkielämään

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta! ❤️ Tulipa ihana olo. ❤️❤️❤️

Ideointimeditaatio

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta. Sain 2 hyvää uutta idea, joita lähden pian toteuttamaan. ❤️

Entiset elämät meditaatio

Hei, ensinnäkin kiitos 🙂❤️
Tilasin ja meditoin eilen. Sain meditaatiossa vahvan tunteen enkelien läsnäolosta. Kysymyksiin sain vastauksia, mutta oma ego/liiallinen analysointi pistää vielä epäilemään. Toisaalta terve skeptisyys on hyvä vaan 🙂
Selkeästi sain kuitenkin vahvan näyn ja tunteen yhdestä paikasta missä olen ollut, myös nimiä. Sain tunteen, että olen ollut jonkinlainen parantaja ja sielujen ohjaaja valoa kohti.
Meditaatio keskittyi vahvasti yhteen menneeseen elämään. Kiitos vielä kerran 🙏

Aikaisempien elämien ihmissuhteet meditaatio

” Kiitos, olipa mielenkiintoista. Ensimmäisellä kuuntelukerralla minulle näytettiin ketkä kuuluvat sielunperheeseeni.”