Tältä sivulta voit lukea asiaskokemuksia kursseista ja meditaatioista.

Muita asiakaspalautteita voit lukea täältä.

Asiakaskokemuksia kursseista

Selvänäkijäksi enkeleiden avulla kurssi

” Siellä olikin ihania meditaatioita.  Illalla jo kuuntelin ja samoin nyt aamulla. ”

” Meditaatiot ovat ihania.❤️ ”

Kurssi oli oikein ihana ja selkeä, meditaatiot ”koukuttavia” 😊Töistä kotiuduttuani olen tehnyt 12 chakran meditaatiota ja myös muita kulloisenkin tuntemuksen mukaan, 3 silmän meditaatioita kuunnellessa tuntui kun 3 silmää työstettiin. Enkelit ovat rakkaita minulle ja ovat antaneet pyytäessäni niin paljon apua ja kaikenlaista ihanaa, kutsun heitä taivaalliseksi Valojoukoksi. Olen pyytänyt henkistä opasta tähän hetkeen, joka oikeasti osaa minua auttaa ja pääsen eteenpäin, koska tunnen olevani nyt vahvassa ohjauksessa ja oikealla polulla ja intoa ja paloa löytyy.. Ja sitten minulle tuotiin tekstit:  ”Uusi elämä alkaa nyt! ”  sekä ”Universumi palauttaa takaisin hukkaan heitetyt vuotesi” ja huomasin henkiset  sivusi/kurssisi ja sitten tilasinkin tämän kurssin.😊Arkkienkeli Gabriel sanoi minulle, että he olivat valinneet kyseisen kurssin minulle.”🙏

Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssi

”Entiset elämät oli vaikuttava kokemus. Siinä yhdistyi henkilöitä tähän päivään, minun läheisistä ihmissuhteista. Tuli ymmärrystä miksi on näin. Myös entiset galaktiset elämät oli minuun syvästi vaikuttava, vieläkin kyyneleet vierii, kun ajattelen sitä kauneutta, perhettä sekä jo edesmennyttä koiraani, joka oli myös siellä. Kauhea ikävä tuli. Useampaan kertaan kuuntelin atlantiksen ja egyptin lahjat meditaatiot. Egypti oli minuun enemmän vaikuttava kokemuksena. Näin itseni näissä paikoissa parantajana ihmisten kanssa. Näin sen, miten kaunis olin Egyptissä ja ollessani nuori parantaja, jouduin kestämään kaikenlaista. Kun tulin vanhemmaksi asiat tulivat helpommiksi, sain kauniin vaalean, kuulaat, harmaat pitkät hiukset siellä vanhempana parantajana. Ehkä saan tässäkin elämässä sellaiset. Tässä päälimmäiset kokemukset. Aivan mahtavaa oli kokea tämä.”❤️❤️❤️❤️✨

Asiakaskokemus Paranna nykyelämäsi, Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi ja Kosmiset enkelit kursseista:

Hei, on vaikeaa eritellä, mikä kurssi ja opastus on vaikuttanut elämään sekä henkiseen kasvuuni erityisesti. Kyse on enemmän mielestäni kokonaisuudesta näissä käymilläni kursseilla. Olen löytänyt elämälleni uuden suunnan. Silläkin polulla on haasteita ja vastoinkäymisiä, mutta huomaan olevani henkisesti vahvempi, mutta kuitenkin herkkä omille ja toisten tunteille ja kokemuksille. Olen vahvempi omien rajojeni suhteen niin yksityiselämässä kuin työssäkin. Liian suuri miellyttämisen tarve on kadonnut.  Osaan itsekin ihmetellä itsessäni tapahtunutta muutosta. Enkelit ovat elämässäni joka päivä. Huomaan oman edistymiseni. Voin olla onnellinen tässä hetkessä. Kiitos Nina ja enkelit,  teidän tukenne tässä matkalla on ollut erityisen tärkeää. Ja sieluni nimi, se on niin upea. 🤍✨ ”

Asiakaskokemuksia meditaatioista

Karman poisto meditaatio

”Karman poistomeditaatio oli miellyttävä kokemus. Lempeät ohjeet ja rauhoittumista mukavasti tukeva taustamusiikki auttoivat pääsemään hyvään ja rauhalliseen tilaan. Meditaatio ohjasi tehokkaasti eläviin mielikuviin, joissa vanhasta roskasta luopuminen tuntui helpolta, ja sain ikäänkuin lisää tilaa uudelle ja paremmalle. Meditaation jälkeen oloni oli rauhallisempi ja virkeämpi sekä jotenkin positiivisempi.”

”Kiitos ❤️olipa ihanan rakkaudellinen ja voimakkaasti vaikuttava meditaatio. Tästä on nyt hyvä jatkaa elämässä eteenpäin.”

”Kiitos oli mahtava meditaatio, enkeleitä elämääsi ja kaikkea hyvää!!! sydämellisin terveisin”

”Hei Nina! Olen nyt tehnyt karman-poisto-meditaation kaksi kertaa ja aivan uskomatonta, mitä kehossa tapahtui. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa.
Olen käynyt energiahoidossa ja kehostani on poistettu lukkoja. Mutta kun tein ensimmäistä kertaa lauantaiyönä meditaation niin olipa kokemus!
Ikinä ei ole tai en ainakaan muista, että käteni olisi tehnyt minun tahdosta riipumattomia liikkeitä. Aluksi vähän pelottikin mutta sitten rauhoitun kun ajattelin, että enkelit ovat läsnä. Kiitos kun autat! ”

”Tein meditaation kolme kertaa putkeen. Meditaation on tavattoman rentouttava. Erittäin hyvä stressin poistoon. Ainakin minun ylivilkas analyyttinen mieli rauhoittui ja keho rentoutui.  Insinöörinä tietysti kiinnitin huomiota myös meditaation ostamisen ja lataamisen vaivattomuuteen.”

Hei Nina, kiitos paljon karman poisto meditaatiosta. Se oli niin mielenkiintoinen, että tein sen kahdesti. Ensimmäisella kerralla näin merenneidon uivan ylös ja myöhemmin enkelit, ja tunsin olevani niin rento, että menin tosi syvään tilaan. Nukahdin, kun enkelit poistivat karmaergiaa, minulla oli näkyjä ihmisistä ja asioista, mutta en muista mitään siitä. Tunsin niin paljon energiaa, joka kulki läpi kruunu chakrani vasemman jalkani pohjaan ja sitten koko kehooni. Pyysin enkeleitä puhdistamaan lempeämmin minua, koska kruunu chakrani energia oli niin voimakasta, että minulla oli vähän terävää kipua joka sitten parani, joten nukahdin. Tunsin itseni todella rennoksi jälkeenpäin. Koska en muistanut kaikkea, päätin tehdä sen kahdesti, ja tunsin itseni jälleen niin rennoksi, meditaation lopussa näin, että ihmiset / mustat varjot lähtivät edestäni, monet ihmiset, näin vain heidän selkänsä. Minulla oli myös samanlaisia ​​näkyjä tietystä henkilöstä ja useammasta ihmisestä myös enkeleiden parantamisen aikana. Tunsin olevani vapaa ja rento. Energiasi on niin vahva ja kaunis, kiitos!

12 chakran meditaatio

Hei! Kuuntelen meditaation aamuisin ennen töihin lähtöä. Se piristää ja mieleni pysyy rauhallisena päivän. Ppuhe on selkeää ja mukavasti rytmitettyä. Lisäksi se on mielestäni sopivan pituinen aamumeditaatioksi. Tykkäsin siitä siis ja aion jatkaa kuuntelua! 🙂 Kiittäen”

”Hei! Meditaatio tuntui todella hyvälle. Olo oli todella ihana kuuntelun jälkeen.”

” Kiitos meditaatiosta, se oli aivan ihana, osui ja upposi, se oli aivan ihana kerta kaikkiaan.”

”Kiitos paljon, olipa ihana, tuli tosi hyvä ja tasapainoinen olo.”

Suojaava Merkaba meditaatio

”Meditaatio oli ihana kokemus, äänesi, musiikki, arkkienkelit,…energia oli tosi kaunis ja voimakas. Tunsin itseni hyvin suojatuksi, käteni alkoivat myös aktivoitua, tunsin lämpöä niissä ja nukahdin hetkeksi. Kiitos ihanasta meditaatiosta ja suojauksesta.”

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta. Metatronin merkaba energiassa oli ihana olla. Nyt on ihanan suojattu olo.”

Parantava meditaatio valon kielellä

”Teen meditaation joka päivä ja se tasapainottaa minut ihanan nopeasti monella tasolla.”

Olipa ihana kokemus. Tuntui niin oudolta kun mieleni ei ymmärtänyt mitään, joten se hiljeni ja aloin tuntea. Aluksi kipuni lisääntyi tiettyihin kohtiin kehoani ja sitten se alkoi parantua, energia alkoi virrata sydämestäni ja levisi sieltä kipukohtiin. Tuntui, että vihdoinkin energia, joka oli jähmettynyt kehooni, alkoi liikkua. Kun valon kieli jatkui, aloin tuntea kuinka käteni lämpenivät ja aktivoituivat niin paljon, että laitoin ne lantiolle, jossa kipu oli. Muistin todellisen olemukseni ja ymmärsin, että omaksun muiden rooleja, enkä ole oma itseni. Olen hyvin empaattinen ja otan ihmisten energioita itseeni, jotka eivät kuulu minulle, kipu, sairaus, itsetuhoisuus, kun ihmiset ovat petollisia minulle, kun en luota ihmisiin, riippuvuudet, uhriutuminen ja pelko, etten menesty, kaikki liittyvät perheeseeni. Oli niin mielenkiintoista, että pystyin näkemään tämän. Tuntui kuin suuri verho olisi vedetty silmieni edestä, koska se en ole minä, voin parantua nopeammin ja päästää irti. Kiitos paljon valon kielestä, olipa hieno kokemus.

Sydän chakran puhdistusmeditaatio

”Pidin meditaation mukavasta ja rauhallisesta äänimaailmasta. Sydämen seutu puhdistui, vaikka nukahdinkin kesken meditaation, mutta ei se tässä haitannut. Jälkeenpäin tunnustellen luulen, että sain myös lisää empatiaa itseäni ja samalla muita kohtaan, ja se lisää elämän ymmärrystä.”

”Kiitos, hoito tuntui tosi hyvältä. Sydänchakraa hoidettiin ja nyt on hyvä olla ja tämänhän voi nyt aina tarvittaessa uusia.”

”Hei! Kuuntelin meditaation. Niin tuli tarpeeseen kun exän kanssa jaettiin valokuvat. Sopimamme merkki taivaalllisten auttajien kanssa, ohimon kihelmöinti, jatkui vielä pitkään meditaation jälkeen.  Iso Kiitos Sinulle ja Siunattua Joulunaikaa 💜

Löydä sielunkumppanisi enkeleiden avulla

Kiitos Ihana Nina❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Tämä oli ihana❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Niinkuin rakkaustulkinnassa sanottiin, olemme jo tavanneet… Ja tunnemme toisemme ja tämän valtavan rakkauden sielujen tasolla. Sinä olet auttanut nyt todella paljon💝🌺💝Olen siitä niiiiiiiin onnellinen🌺💝🌺 Kiitos Nina💖💞💖

Äiti Maria hoitaa sisäistä lastasi

”Kiitos, Ihana Nina❤️❤️❤️💖Tein tämän meditaation kolme kertaa ja nyt tuntuu siltä, että sisäiset haavat ovat parantuneet. 💖 Olo on ihanan vapaa ja kevyt.”

Tein juuri tämän meditaation. Tein sen kahdesti, se oli niin ihana, että halusin kokea sen uudestaan. Tunsin niin paljon energiaa kehossani, aluksi tunsin sydämessäni jonkin verran raskautta, vähän kipua, kun Äiti Maria työskenteli sisäisen lapseni kanssa ja tunsin puristuksia kehoni eri osissa yhdessä muistojeni kanssa lapsuuteni eri aikoina, jotka olivat traumaattisia, iät muuttuivat jatkuvasti. Ja sitten kaikki tuskat ja häiriöt katosivat, ja tunsin olevani niin rento, rauhoittunut ja täynnä rakkautta, se oli hämmästyttävää. Kun Äiti Maria ilmestyi ja paransi onnettomat hetket, aloin muistaa lapsuuteni hyviä asioita, se oli hämmästyttävää, en ole muistanut niitä niin moneen vuoteen. Se teki minut todella onnelliseksi. Ja lopulta tunsin niin ihanaa rakkautta, että en halunnut sen loppuvan.

Tämä on niin yksinkertaista, mutta niin tehokasta, hämmästyttävää ja niin nopeaa. Aluksi sain vähän huonoja tunteita ja muistoja, mutta Äiti Maria paransi ne melkein välittömästi ja sitten, tunsin itseni vain niin onnelliseksi, rauhoittuneeksi ja täynnä rakkautta, se oli ihanaa. Olen tehnyt aikaisemmin sisäistä lapsityötä, ja tämä on helpoin, miellyttävämpi, tehokkaampi ja paras kokemus, mitä minulla on koskaan ollut. Teen sen tänään, kun menen taas nukkumaan, rakastan tätä tunnetta. Se on niin mahtavaa! Kiitos paljon ❤️❤️❤️ Kiitos !!!! 💜😍 En vieläkään voi lopettaa hymyilemistä. Olen niin onnellinen.

Paranna nykyelämäsi meditaatio (sisältyy Paranna nykyelämäsi kurssiin)

”Rakastan tätä tunnetta, olen tehnyt meditaation muutaman kerran eilen ja tänään, ja heti kun pääsen parantavaan osaan, nukahdin ja en muista mitään, se on hämmästyttävää. Nukuin hyvin syvästi. Ensimmäisellä kerralla, tunsin miten energia kulki käsieni ja kehoni läpi, kädet paloivat, ja sitten kun menin Arkkienkeli Raphaelin luo, koko keho alkoi värisemään ja olin täynnä energiaa, tunsin pieniä teräviä kipuja eri puolilla ruumista ja sitten ne paranivat. Paljon kiitoksia upeista meditaatioistasi, ne ovat niin hyviä. Rakastan sitä, että voin toistaa niitä niin paljon kuin haluan, ja ne saavat minut aina tuntemaan oloni niin rauhalliseksi, rentouttavaksi ja onnelliseksi. Se on hieno tunne.”

 

Enkelienergiahoito meditaatio

”Kiitos paljon tästä ihanasta ja rakkaudellisesta äänitteestä. Tuntui todella hyvältä ja vaivani parani. ❤️❤️❤️

Kiitos Nina ❤️ ennenkuin rupesin kuuntelemaan äänitettä huoneeseen tuli valojuovia, jotka liikkuivat sinne tänne. Jotkin kävivät hyvin lähelläni. Näin isomman sinisen ”hahmon” ja kun rupesin kuuntelemaan meditaatiota nukahdin. Hoidosta tuli turvallinen olo ja tietoisuus siitä, etten ole yksin vaikka tunnen itseni yksinäiseksi. Kiitos.

Parantavaa energiaa Venuksesta (sisältyy Paranna sielusi, mielsi ja kehosi kurssiin)

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta. Energiasi venuslaisten kanssa on niin ihana, kiitos ❤️

Meditaatiosi ovat ihania, ne ovat niin kauniita ja voimallisia, täynnä rakkautta ja tunnen itseni niin rentoutuneeksi ja jälkikäteen tunnen uudistuneeni sisältä. Tunnen niin paljon energiaa kun kuuntelen niitä. Kiitos Nina, Venus meditaatio on niin täynnä rakkautta.”

Parantava kristallienergia meditaatio

Tunsin miten valo meni läpi solujeni ja paransi minua, rentoutti minua ja parantavan kristallienergian.

Köyhyyden pelon poisto meditaatio

Olipa ihanan vapauttava kokemus, kiitos, kiitos, kiitos.”

Vapaudu haittaavista riippuvuuksista meditaatio

Kiitos paljon enkelit! ❤️❤️❤️ Olipa ihana vapautua läheisriippuvuudesta näin mukavalla tavalla.❤️❤️❤️

Tasapainottava meditaatio arkielämään

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta! ❤️ Tulipa ihana olo. ❤️❤️❤️

Ideointimeditaatio

”Kiitos paljon tästä ihanasta meditaatiosta. Sain 2 hyvää uutta idea, joita lähden pian toteuttamaan. ❤️

Entiset elämät meditaatio (sisältyy paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssiin)

Hei, ensinnäkin kiitos 🙂❤️
Tilasin ja meditoin eilen. Sain meditaatiossa vahvan tunteen enkelien läsnäolosta. Kysymyksiin sain vastauksia, mutta oma ego/liiallinen analysointi pistää vielä epäilemään. Toisaalta terve skeptisyys on hyvä vaan 🙂
Selkeästi sain kuitenkin vahvan näyn ja tunteen yhdestä paikasta missä olen ollut, myös nimiä. Sain tunteen, että olen ollut jonkinlainen parantaja ja sielujen ohjaaja valoa kohti.
Meditaatio keskittyi vahvasti yhteen menneeseen elämään. Kiitos vielä kerran 🙏

Aikaisempien elämien ihmissuhteet meditaatio

” Kiitos, olipa mielenkiintoista. Ensimmäisellä kuuntelukerralla minulle näytettiin ketkä kuuluvat sielunperheeseeni.”