Asiakaskokemuksia Parantavasta konsultoinnista

”Hetki oli hyvin vapauttava ja täynnä puhdasta rakkautta. Rakkaus hoiti ja toi ihanaa keveyttä, tiedostamaton taakka keveni, toivottavasti irtosi kokonaan pois energiajärjestelmästäni. Olo on nyt kevyt, rento, helpottunut ja iloinen. Minä saan olla vapaa ja nauttia elämästäni. Kiitos Nina ja enkelit, että autoitte minua kohti todellista elämää. Olet äärimmäisen taitava työssäsi.”

”Selvänäköinen konsultointi toi äärettömän vapauden tunteen. Jotain painavaa ja vanhaa irtosi pois, lopullisesti. Yhteys sisäiseen minään sai kauniin muodon, joka tuo iloa ja keveyttä tähän hetkeen. Kiitollisuus ja rakkaus täyttää sydämeni ja sieluni nyt, sitä virtaa minuun jatkuvalla, tasaisella tahdilla. Olo on luottavainen ja turvallinen. Elän rakkaudellisessa maailmankaikkeudessa, jossa kohtaan hyviä, rakkaudellisia ihmisiä. Runsaus, rikkaus ja rakkaus ovat osa ihanaa elämääni. Minä olen rakkaus. Kiitos, Nina Olet vallan Upea rakkauspakkaus

”Kiitos Nina mielenkiintoisesta ”tapaamisesta”. Tästä tuokiosta jäi kyllä sellainen kivan kevyt olo. Se kaikki raskaus, joka minua on viime ajat vetänyt mukanani on poistunut, ainakin osittain 🙂 Oli jännä kokemus istuttaa se minussa ollut köyhyydenpelko vastapäiselle tuolille ja tuntea miten se oikeasti lähti minusta pois. Kiitos tästä ja kiitos kun teet kaikkia ihania juttuja FB-ryhmässäsi mm. energiahoidot.”

KKK Rakas Nina Tuosta aivan mahtavasta, rakkaudellisesta selvännäkötuokiosta, jossa poistettiin mm edellisessä elämässäni munkkina ollessani tekemäni köyhyyslupaus. Oli niin käsittämätön tunne kun enkeleiden kanssa johdatit minut takaisin tuonne menneeseen elämään ja kohtaamaan henkilön kenelle olin suorittanut tuon köyhyyslupauksen ja nyt pystyin siis enkeleiden avulla purkamaan tuon köyhyyslupauksen saman henkilön kanssa. Myös rinnassani tuntunut raskas möykky joka on johtunut köyhyysajattelusta ja tiukaasta tilanteestani poistui sekin tässä samassa hoidossa myöhemmäsä hoito-osiossa.

KKK myös siitä että poistit AE Mikaelin ja muiden enkelien kanssa haitalliset sidokset joita minulla oli tiettyihin henkilöihin.

Hoidon alussa kun kerroit mitä ohjeita ja tarpeita hoidon suhteen enkelit olivat antaneet tätä hoitoani varten, osui myös niin kohdalleen että ei voinut olla pienintään epäilystä enkeleiden läsnäolosta ja tämän hoidon toimivuudesta. KKK NINA JA ENKELIT. Rakkaudella kiittäen ”

Sait hyvin ongelmakohdat selville mikä vie energiaani. Sekä sisäisen lapsen hoito tuntui parantavan kovin, sydämestä lähti kunnon pala irti.  Nina olet ihana ja sun energia on tosi miellyttävää 🙂 kiitos. ”

KKK Nina niin rakkaudellisesta ja keventävästä hoidosta.
Rakkaudella

”Kiitos, vielä! Vieläkin, jotenkin semmoinen väsynyt olo poissa, oleva, mutta hyvä. Nytten pompsahti mieleen näin jälkikäteen, että karmojen poiston mukana, myöskin muut tukokset, aukesivat. Kiitos. 😀❤️

”Koin varsinkin sen, että kun tietooni tuotiin, että menen Englantiin todella vahvana – niin ihan mielettömältä. Muita mitä tuli, niin olen niistä ollut tietoinen mutta hyvin ihanan varmistava kokemus joka toi luottoa tulevaan, kiitos ”

”Suuri suositus Ninalle!”

”Sydämmellinen kiitos vielä tulkinnastaSiitä oli suuri apu mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja voimaannuttava kokemus Suosittelen Ninan tulkintaa kaikille lämpimästi

”Kiitos kiitos kiitos. Aivan ihana ja miellyttävä tulkinta. Osuit todella tulkinnassasi aivan oikeaan. Näit myös minun sisimpääni ja potentiaalini ja kehityskohteenikin, vaikka emme koskaan aikaisemmin ole kohdanneet tai toisistamme tienneetkään. Sain todella paljon enemmän, kuin koskaan osasin uneksiakaan. Jään odottamaan innoissani kertomiesi asioiden toteutumista. Voin lämpimästi suositella sinua ihan kenelle tahansa ja koska tahansa ja tiedän henkilön saavan mitä odottaakin, tai oikeastaan enemmän kuin odottaa.”

”Kokonaisuutena loistava juttu! Pyysin alkuun Valomaailman terveisiä itselleni tähän hetkeen. Sain vahvistusta ja selkeyttä ajatuksiini. Koin useissa kohdin muistutusta siitä, mitä olen joskus tehnyt, mikä on unohtunut tai mitä en ole vielä tehnyt, vaikka olen suunnitellut tekeväni. Monentasoinen itsensä hoitaminen – sille sijaa antaminen nousi esille, mutta myös kiitosmieltä siitä, miten pitkällä olen jo oppiläksyissäni. Tulkinta eteni soljuvasti vuoropuheluna ja oivalluksia sisältäen. Parisuhde-tulkinnasta ei voisi kukaan toivoa enempää – jälleen yhden asian suhteen tulee taivas maan päälle! Minulla on syvä vastuu elämästäni ja valinnoistani, mutta tunnen vahvasti, että minua tuetaan hetki hetkeltä elämän polullani. Olen siitä tavattoman kiitollinen ja onnellinen. Haluan ehdottomasti suositella erittäin lämpimästi Ninan vastaanottoa yhtään epäröimättä; itse asiassa olen jo kahdelle ystävälleni näin tehnytkin. Kiitos, kiitos, kiitos!”

”Ihana kokemus. Ihmettelin miten sieltä löytyivät elämäni tärkeimmät, keskeisimmat teemat. Mietin miten se on mahdollista, mutta onhan se. Yksi täysin yllättävä asia ilmeni, mutta mikään ei ole mahdotonta. Joten mielenkiintoista seurata nyt kun on omasta mielestä olen päättänyt tiettyjä asioita ja sitten pitääkin todeta ettei kaikkea voi etukäteen tietää eikä suunnitella. Niinpä jää nähtäväksi milloin yllätys ilmenee! Olen niin kiitollinen tästä tulkinnasta. Nina on ihana valoisa ihminen, jota voin todellakin suositella!!!!”

”Hei Nina, Kiitos vielä aikoinaan tekemästäsi enkeli kanavoinnista, ( josta taitaa olla jo nelisen vuotta aikaa ) – ainakin.
Ilman sitä, tuskin olin ryhtynyt kirjaa tekemään. Kiitos kuuluu sinulle ja enkeleille. Kiitos, että uskalsin lähteä toteuttamaan unelmaani. Kaunista ja valoisaa joulun alusaikaa sinulle, ja enkeleiden kuiskauksia. 🙂”

”Kannustava ja lämminhenkinen keskustelija ja kuuntelija. Keskustelujen kautta moni asia avautui paremmin, kuin vain kertomalla, ajatusvirta selkiytyi ja tuli kevyt ja rohkea olo – hyvillä mielin tästä eteenpäin. Kiitos Nina. Suosittelen.”

”Sain enkelikorttitulkinnan ja kortit antoivat tosi rohkaisevan viestin sekä paljon asioita osui juuri omien ajatusten kanssa yksiin. Sain rohkaisua omille ajatuksilleni ja vahvan viestin siitä mihin suuntaan mennä. Kiitos! Suosittelen.”

”Kiitos! Oli aivan ihana lukemus ja tulkinta! Se tuli tarpeeseen.

”Ihana, positiivinen, rauhoittava, kannustava! Suosittelen.”

”Positiivinen. Vahvisti omaa tietä kiitos. Suosittelen.”

”Hyvin läsnäoleva ja kuunteleva ohjaus. Tuli toiveikas ja keveä olo irti päästöön. Suosittelen.”

”Nina oli miellyttävä ja hänen kanssaan oli helppo keskustella.
Tulkinta oli selkeästi kerrottu. Lisäkysymyksiini sain myös selkeitä vastauksia. Suosittelen.”

Kiitos tulkinnasta. Sain pari hyvää vinkkiä, joista toista pääsen testaamaan heti huomenna. Tulkinta sattui sopivana saumaan. Tehtiin myös harjoitus, joka tuntui jollakin energeettisellä tavalla vaikuttavan käsillä olleeseen asiaan. Keskustelu auttoi minua muistamaan itselleni tärkeitä asioita. Niinalla on rauhallinen ja luonteva tapa olla vuorovaikutuksessa. Suosittelen.”

”Sain enkelikorttitulkinnan ja kortit antoivat tosi rohkaisevan viestin sekä paljon asioita osui juuri omien ajatusteni kanssa yksiin. Sain rohkaisua omille ajatuksilleni ja vahvan viestin siitä mihin suuntaan mennä. Kiitos! Suosittelen.”

“Ninan tarot-korteista lukeminen on auttanut minua oivaltamaan parissakin eri tilanteessa omaa sen hetkistä tilannetta sekä omia piilotettuja motiivejani ja ajatuksia. Hän on auttanut minua oivaltamaan tilanteen syvällisemmin kuin olisin itse siihen kyennyt. Saaduista oivalluksista on ollut suuri apu.

”Tulkinta oli miellyttävä, selkeä ja uskottava. Koin asiat jotka tulivat esiin heti ominani ja yllätyin jopa kuinka osuvia ne olivat. Aiheet olivat myös hyviä muistutuksia siitä missä mennään. Sain myös perusteelliset vastaukset kysymyksiini. Nina sai minut myös keskustelemaan ja koko ajan oli ihanan positiivinen henki päällä. Kaiken kaikkiaan voin suositella Ninaa tässä työssä.”

”Tulkinta oli ihanan positiivinen kokemus, ja joka käsitteli juuri niitä asioita joista kysyin. Sain vinkkejä arkipäivän asioihin ja sellaisiin asioihin, joita olinkin jo itsekseni ajatellut, mutta sain niihin vahvistusta. Joten saan nyt asioita vietyä enemmän konkreettiseen suuntaan, enkä vain enää mielessäni pyörittele niitä vaan alan toimimaan :). Tulkitsija oli miellyttävä ja kuunteli, mitä sanoin ja etsi ratkaisuja juuri niihin kysymyksiin, jotka olivat mielenpäällä. Hän käytti aikaansa ja oli kiireettömän oloinen. Tuli lämmin ja hyvä tunnelma.

Kun tämä henkisen tien polku ei ole aina ruusuilla tanssimista. ?? Olin kuvitellut olevani jotain mitä en ollut (tomera, vahva yms.) kun henkimaailma ohjasi minua tällä kertaa hieman suoraviivaisemmin ja kertoivat kuka oikeasti olen (herkkä, eteerinen) olin hetkisen aikaa hyvin avuton ja suojaton. Päässäni pyöri vaikka ja mitä ajatuksia. ”jos minä olenkin tuollainen niin mitä sitten?” ”ja mun vaatetus menee myös uusiksi” apua kuka minä oikein olen?!?” ?

”Facebookissa näin Ninan viestin, että hän tekee tulkintoja korteilla. Laitoin heti viestiä hänelle ja sovimme istuntoajan seuraavalle päivälle. ? oli niin ihanaa saada hänen kauttaan viestejä ja apuja tähän ”kriisiini” ? muutokset ja uusi minä tuntuivat tämän jälkeen mahdollisuudelta ? kiitos ?

”Ennen puhelua olin asettunut makuulle ja tunsin, kuinka paikalla oli keskittynyt enkelienergia. Sitten Nina – alun teknisten haasteiden jälkeen – olikin jo langan toisessa päässä. Hän otti minuun lämpimän ja hyvän kontaktin heti alusta alkaen. Hän kysyi ensin mitä haluaisin erityisesti katsoa, ja manitsin teemoja sekä arjesta että ikuisemmilta alueilta. Nina katsoi korteista. Hän osasi tulkita niistä tämänhetkisen tilanteeni asioita melko täsmällisesti ja antoi niihin hyviä ja konkreettisia neuvoja. Ne auttoivat minua huomaamaan, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, vaikka mitään varsinaisesti uutta ei ilmennytkään. Nina oli aidosti läsnä asiakkaalle ja kiinnostunut hänen tilanteestaan. Ninalla on kyky kuunnella, sekä asiakasta että omaa intuitiotaan. Hän otti rohkeasti esiin mahdollisuuksistani uuden ja yllättävänkin teeman, jota olin hiukan itsekin pyöritellyt mieleni takaosissa. Näin hän osoitti pystyvänsä ohjaamaan asiakasta siihen suuntaan, johon sielu haluaa mennä, mutta josta asiakas ei välttämättä ole tietoinen – vielä. Itse reflektoin yleensä näkijän sanomisia hyvin voimakkaasti saadakseni selkoa näistä sielun hiljaisista viesteistä ja punnitsen niitä oman sisimpäni valossa jo tulkinnan aikana. Siksi arvostin sitä, kun hän otti rohkeasti uuden suunnan, eikä jäänyt liiaksi kiinni minun kertomaani elämäntarinaan, joka aluksi käytiin läpi, vaan kuunteli omaa sisintään sen läpi. Teimme tulkinnan lopussa myös konkreettisen harjoituksen, jossa päästettiin irti tietystä pelon kokemuksesta. Se oli oikein hyvä ja toimiva. Kokonaisuudessaan hyvä kokemus, josta sai eväitä jatkaa eteenpäin ja vahvistusta oman tilanteen ratkaisuihin. Ninan empaattisuus, asiakaslähtöisyys ja omistautuminen tekevät hänestä hyvän auttajan. ”

”KKK Rakas Nina Tuosta aivan mahtavasta, rakkaudellisesta selvännäkötuokiosta, jossa poistettiin mm edellisessä elämässäni munkkina ollessani tekemäni köyhyyslupaus. Oli niin käsittämätön tunne kun enkeleiden kanssa johdatit minut takaisin tuonne menneeseen elämään ja kohtaamaan henkilön kenelle olin suorittanut tuon köyhyyslupauksen ja nyt pystyin siis enkeleiden avulla purkamaan tuon köyhyyslupauksen saman henkilön kanssa. Myös rinnassani tuntunut raskas möykky joka on johtunut köyhyysajattelusta ja tiukaasta tilanteestani poistui sekin tässä samassa hoidossa myöhemmäsä hoito-osiossa.

”KKK myös siitä että poistit AE Mikaelin ja muiden enkelien kanssa haitalliset sidokset joita minulla oli tiettyihin henkilöihin.”

”Kiitos, vielä! Vieläkin, jotenkin semmoinen väsynyt olo poissa, oleva, mutta hyvä. Nytten pompsahti mieleen näin jälkikäteen, että karmojen poiston mukana, myöskin muut tukokset, aukesivat. Kiitos.

”Ninan sielunparannus istunnot ovat muuttaneet elämääni. Vietettyäni useita vuosia kokeilemalla erilaisia ​​energiatekniikoita kehoni parantamiseksi ja traumojen poistamiseksi, jotka pitivät minut kiinni elämässäni, oli onni löytää Nina. Parantamatta sielua en voinut parantua kunnolla ja löytää elämänhaluani. Työskennellessäni Ninan kanssa olen kokenut massiivisen muutoksen ruumiissani, mielessäni ja sielussani. Hän on aina niin täynnä viisautta; hänen ihmeellinen energiansa on erittäin tarttuvaa. Jokaisen istunnon jälkeen tunnen aina olevani täynnä iloa ja rakkautta. En ole koskaan tavannut ketään, joka pystyy parantamaan yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin hän. Erittäin empaattisena tunnen hänen energiansa ja se on erittäin voimakasta, ja muutokset jatkuvat vielä muutaman päivän istunnon jälkeenkin.

Olin kadoksissa ja viimeinkin olen löytänyt identiteettini ja elämäntarkoitukseni. Perhedraama on katoamassa, ja minulla on uskomaton motivaatio perustaa oma yritys ja käyttää lahjojani luomiseen. Minulla ei ole enää niin paljon kiintymyksiä mihinkään, mikä tuo minulle draamaa, ja vihdoinkin luotan sydämeeni viisauteen. Työskenneltyäni hänen kanssaan, tunnen suurta iloa ja erittäin optimismia tulevaisuudesta ja kaikista mahdollisuuksista, jotka ovat edessäni.

Kiitos hänen ja hänen upean enkelitiiminsä, pystyin muistamaan menneitä elämiäni ja vapautumalla niistä, lahjoja alkoivat avautua minulle. Työskentely sielun ja egon kanssa on ollut niin vaikuttavaa, pelkoni alkoivat hävitä ja joka kerta kun poistamme trauman, myös fyysinen tuskani alkoi hävitä. Istuntojen aikana selvänäköisyyteni alkoi näkyä voimakkaasti, ja aloin olla yhteydessä oppaisiini. Se oli niin mielenkiintoista! Tämä on ollut niin uskomaton matka. Nina on todellinen tähti, ja jos koskaan työskentelet hänen kanssaan, luota ja salli asioiden tapahtua ja ihmeitä alkaa tapahtua elämässäsi. Nauti matkasta.”

 

Asiakaspalautteita kirjallisista tulkinnoista

”Hei, sydämelliset kiitokset tulkinnasta! Oli ihana ja vaikuttava. Täytyy sanoa, että olen yllättynyt kun tuo tulkinta käsitteli juuri niitä asioita, joita olen pyöritellyt päässäni pitkään ja joiden kanssa toivoin apua.”

Oi kiitos niin paljon tuosta tulkinnasta🙏🏻 Oli kyllä niin paljon kertova ja luottamusta edelleen lisäävä tämän hetkiseen elämääni❤️ Meinasinkin silloin tilauksen yhteydessä laittaa, että työ- ja rakkausasiat, mutta sitten laitoin vaan että luotan että oikea tieto tulee🙏🏻 ja näinhän se menikin❤️ työn lopettamisen tiedänkin jo, mutta tunne on että niitä tulee muitakin🙏🏻 varsinkin tuo: ”Lähdön hetki” puhutteli! Myös nuo kaikki mitkä liittyivät rakkauteen ❤️ Kiitos kiitos kiitos 🙏🏻 ”

”Hei Nina ❤️ Kiitos paljon tulkinnasta. Olipa koskettava ja tunteita herättävä teksti. ❤️
Paljon hyviä neuvoja, jotka aioin ottaa käytäntöön. Kiitos vielä sinulle näistä kaikista upeista tulkinnoista. 🤗❤️

”Hei Nina, Kiitos tuhannesti 🙏 Viesti kosketti ja tulen sitä lukemaan taasen useamman kerran. ❤️

”Hei! Lämmin kiitos tulkinnasta, se oli pysäyttävä ja tuntui omalta.” ❤️

”Kiitos Nina, niin kaunis tulkinta.”

”Kiitos 🙏💖 Jännityksellä odotan. Uusi lehti on jo käännetty. 😇 Iloa ja valoa 🌹💫”

Kiitos ❤️ Sain vastauksen useampaan mielessäni olevaan kysymykseen ja asiaan. Sain myös luottoa ja rohkeutta näistä valon sanoista. Kiitos enkeleille ja kiitos sinulle. Kiitos ❤️

”Kiitos Nina❤️Tuli ihan kyyneleet silmiini, toiveeni toteutuu🙏❤️Otan toukokuussa taas 3kk tulkinnan🙏

”Hei Nina, Kiitos tulkinnasta ❤️Olipas ihanaa ja voimaannuttavaa luettavaa kiitos ❤️❤️❤️

”Sydänkiitos, Nina 💜 vielä ei ole sanoja…  annan sanojen saavuttaa… suurta kiitollisuutta kaikesta…”

”Hei Nina❤️Kiitos ihanasta ja hyvin vahvasta tulkinnasta! Otan mielellään näitä upeita asioita vastaan avoimin sydämin❣️

”Kiitos paljon ❤️ Olipa ihana ja voimauttava tulkinta! Osaankin jo aavistaa mihin tilanteeseen tuo lokakuu tuli.. Suuri kiitos sinulle 😊

”Sydämellinen kiitos koskettavasta tulkinnasta, liikutuin sitä lukiessani kyyneliin… Halauksin,”

”Kiitos ihanasta tulkinnasta.

”Kaunis kiitos näistä sanoista 💓

”Hei ja kiitos tulkinnastasi ❤️ Oli mielenkiintoinen ja vastasi joihinkin kysymyksiin, joita mielessäni on pyörinyt sekä toi vahvistusta ja uskoa tulevaan. Lämmöllä, ”

❤️– Kiitokset tästä. Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin.”

”Hei Nina! Parhaimmat kiitokset tulkinnasta. ❤️ Se vahvistaa uskoani toiveeni toteutumiseen. Usko tahtoo vain välillä horjua. Rakkaudella”

”Paljon kiitoksia sinulle ja enkeleille viesteistä. Oli lohduttavaa lukea, että minua kuunnellaan ja opastetaan ja että kaikki sujuu hyvin. Nyt jaksaa taas ”taapertaa” eteenpäin. Aurinkoista kesää sinulle toivoo”

”Kiitos oikein paljon Nina! Olipas aika osuva tulkinta. Tuntuu hyvältä saada vahvistusta tähän tilanteeseen kun olen laittamassa kaikki uusiksi. Siis parisuhteeni, uusi koti ja uusi työ.Tiedän, että pystyn siihen vaikka välillä pelko ja epävarmuus tulevat pintaan. Haluan kuitenkin muutosta ja ansaitsen paremman ja ihanan elämän. 😊 💖💖💖

Kaunis kiitos oikein sydämen pohjasta saakka Nina ja enkelit❤️ Kyyneleet tässä virtaa niin kauniista sanoista ja rohkaisusta mennä eteenpäin. Tämä antoi nyt varmuutta ja luottamusta toimia niin kuin mielessä on ajatellut. Kaunis kiitos, tulen varmasti jatkossakin olemaan yhteyksissä, tämä oli niin kannustavaa ja rohkaisevaa. ❤️🙏

Rakkaudella ja lämmöllä kiittäen

”Kiitos paljon” 🙏❤️🌸

”Hei! Kiitos enkeleille ja sinulle ihanista ja kannustavista viesteistä 💗. Hyvää joulun odotusta.”

Kysy haluamistasi asiosta

”Kiitos Nina ja enkelit! Viesti oli juuri sellainen kun tarvitsin ja se tukee täysin sitä polkua mitä minulle on jo näytetty/johdatettu. Rakkaudella,”

”Hei Nina ❤️Kiitos todella paljon tulkinnastasi. Tämä selkeytti omia ajatuksia tästä kaikesta. Kiitos ❤️”

”Hei  ❤, Kiitos kovasti tulkinnasta 🙏🏻❤, se tuli minulle sähköpostiin oikeaan ensisijaiset-kansioon! 😊

Ilahduin kovasti, kun tulkinta oli kirjallisessa muodossa, näin asiat ovat jo valmiiksi ylhäällä ilman, että itse kirjoitan muistiinpanoja videolta, mikä on työlästä.
Tulkintasi oli ihana, rakkaudellinen ja kannustava ja kaikki siinä sanotut asiat resonoi ja jollain lailla olen tiennyt nuo asiat itsekin, mutta en olisi osannut itse niitä tuoda esiin.
Tänä päivänä olen tuntenut enkeleiden läsnäolon tavallista vahvemmin, jo heti aamusta aloin nähdä valkoisia höyheniä ja usean kerran näin 44 + 444-numerosarjaa. Aamulla jo töihin mennessä bussin numero oli 44… 🥰 Enkelit ovat siis vahvasti olleet kanssani tänään ja unohdin työpäivän ajaksi koko tämän tulkinta-asian, sitten se muistui kotimatkalla mieleen ja nyt kotona katsoin sitten sähköpostin. 😊
Tulkintasi antaa minulle taas eväitä ja paljon voimia jatkaa eteenpäin, kiitos, kiitos ja kiitos ja ihanaa kesää! ❤🙏🏻❤ ”
”Kiitos! Jotain valoa.. tuntuu kyllä hyvältä! Kiitos!”

 

Enkelitulkinta 6 kk

”Hei Nina ❤️ Kiitos! Niin tärkeitä sanoja ja asioita. Ja juuri niitä asioita, mitä olen miettinyt ja pohtinut sekä asioita, joiden kanssa kamppailen. Sen lisäksi löysin ihan suoria vastauksia mielen kysymyksiini ❤️ Kiitos taas sinulle ja kiitos enkeleille ohjauksesta valon polulla ja kohti parempaa minää.”

Hei Nina, Kiitos ihanasta ja ymmärrystä tuovasta tulkinnasta. Tulen lueskelemaan sitä varmasti vielä useaan otteeseen ajatuksella.”

Kiitos,tulkintasi tuli perille ja se oli ihana ❤️ Niin valoisa ja täynnä rakkautta, juuri sitä mitä haluan itsekin olla ja antaa läheisilleni ❤️ Ihanaa tammikuun jatkoa Ja kuullaan taas ❤️Iso halaus,”

”Kiitos ihanasta viesteistäsi. Tiedän sydämessäni että olen oikealla tiellä. Tuli paljon ajattelemisen aiheita. Kiitos paljon.❤️🌹

 Vuositulkkinta 12 kk

”Suuret kiitokseni Nina aivan ihanasta vuositulkinnasta! Itkua ja sydämen tykytystä rakkaudellisesta tulkinnasta sai lukemani teksti aikaan. Tämä vahvisti sitä, mitä olen aistinut. Tulen vielä tekemään ostoja kaupassasi 😍. Rakkaudella ♡”

”Vuositulkintasi oli upea, mielenkiinnolla odotan tulevaa..😍

”Hei, kiitos ihanasta ja rakkaudellisesta vuositulkinnasta.  Tästä on hyvä taas jatkaa… Kiitos kiitos kiitos.”

”Vuositulkinta jonka sinulta tilasin, on uskomattoman hyvin toteutunut monessa mielessä.”

”Hei, Ja kaunis Kiitos ihanasta tulkinnasta. Luin tätä eilen uudelleen ja uudelleen😊

”Kiitos Nina ❤️🙏🏻 Ja kiitos vielä kerran hyvin osuvasta vuositulkinnasta. Rakkaudella”

”Hei, Lämmin kiitos tulkinnasta.”

 

 

”Hei Nina, aivan ihana ja äärimmäisen tärkeitä asioita sisältävä viesti, joka osui ja upposi ja resonoi. Viesti antaa paljon uutta energiaa ja toivoa tulevien askeleiden miettimiseen sekä varmuutta päätöksentekoon. Kiitos, kiitos, kiitos!”

”Kiitos kovasti, tuntuupa hyvältä lukea tuota; saan siitä paljon voimaa ja uskoa. Kiitos Nina ja Ihanat Enkelit 💛

”Kiitos ihanan lohdullisesta tulkinnasta.”

Hei! Kiitos ihanasta tulkinnastasi. Kiittäen  🙏❤

”Kiitos Nina ihanasta tulkinnasta. Voin varmaan olla yhteydessä jatkossa, jos tarvitsen tulkintaa. Ihanaa kevättä 🙂💓

”Hei Nina, Kiitos tästä kauniista tulkinnasta, jonka toit minulle enkeleiltä. Olen lukenut sitä tässä aamun tunteina ja palaan siihen varmasti monta kertaa.
Hyvää kesän jatkoa ja siunausta valoa tuottavaan työhösi.Ehkäpä ”kohtaamme” taas myöhemmin. Kiitollisuudella”

” Kiitos niin paljon enkelien tulkinnasta❤️ tämä vahvisti ajatusta siitä, että voin todella olla minä itse eikä tarvitse olla muuta. Tiedän nyt, että jatkan tästä vain eteenpäin. Kiitos vahvistuksesta❤️❤️

 

 

Hei ! Kiitos viesteistä, ovat aivan ihania 😊 . Ja oikeastaan tiesin nämä intuitiivisesti. Tuskin maltan odottaa tätä rakkautta toteen 💕.”

”Hei, Kiitos ihanasta tulkinnastasi, erityisesti Samuelin viesti kosketti. Ihan itku pääsi, mutta näillä neuvoilla on hyvä yrittää jatkaa elämää.:)”
”Rakkaustulkinta osui nappiin. Olen tavannut tämän sielunkumppanini. 😊 Hän poikkeaa, niin kuin tulkinnassa kerrot. Ja todella tällä hetkellä itseäni täytyisi rakastaa enemmän.
”Kiitos Nina ❤️ koskettavasta ja toivoa antavasta rakkaustulkinnasta . Tulkinta oli ihanaa luettavaa. Luin tekstin moneen kertaan. ❤️ ❤️ ❤️ ”
” Kiitos Nina!❤️tämä vahvisti omaa intuitiota ja tunnetta siitä ihmisestä..antoi voimaa ja paljon rakkautta,uskoa elämään..sekä luottamusta enkeleihin ja omiin tuntemuksiin..Teet ihanaa työtä!Paljon voimia ja rakkautta sinulle!❤️😇🙏

”Kiitos Nina. Tulkinta on ihana ja niin toivoa antava. Kaipaan jo niin uutta ihmissuhdetta, että on vaikea olla kärsivällinen ja odottaa sitä sopivaa aikaa, vaikka tiedän, että Maailmankaikkeuden aikataulu ei petä koskaan. Nyt uskon luottaa, että Universumilla on tarkoitus, että vielä rakastun ja kohtaan sen Todellisen rakkauden. Siihen minua nyt valmistellaan. Jaksan kulkea tämön tien, koska tiedän, että sen päässä minua odottaa aivan uskomattoman ihana yllätys. ❤️ Kiitos Nina.❣️❣❣

”Hei! Kiitos tulkinnastasi! Olen nyt muutamana päivänä lukenut sen moneen kertaan, itkenyt vuolaasti kuinka kauniita sanoja tulkinnasta löytyi ja kuinka voimaannuttavaa teksti oli! Olen hymyillyt peilin edessä itseäni katsoessa ja vaikka oloni on sekava ja surullinen tilanteestani, uskon yhä elämän hyvyyteen ja rakkauteen tämän tulkinnan ansiosta. Toivon saavani rukouksiini vastauksia ❤️ Kiitos suunnattoman paljon ❤️ Rakkaudella.”

”Tämän avulla jaksan ❤️ Toivoa on ja olen löytänyt hänet, jota kaipaan elämääni. Pitää vaan malttaa ja olla kärsivällinen. Kiitos myös tuosta sielunkumppani- äänitteestä, ihanan rentouttava ja sen avulla sain jo viestiä, että oikealla tiellä ollaan.”

Hei Nina! Kiitos paljon ❤️ Tämän avulla uskalla luottaa ja olla positiivisella mielellä.

”Kiitos ihanasta rakkaustulkinnasta.”😊

”Iso kiitos taas!! 🦋⭐️🍀

Kiitos ❤️❤️❤️

”Kiitos, kiitos, kiitos 💖

Hei! Kiitos ihanasta rakkaustulkinnasta.”❤️

”Hei, Kiitos tulkinnasta todella paljon.”

”Hei Nina, Kiitos paljon ihanasta tulkinnasta ”❤️

 

Kysy rakkausasioista

Kiitos Ihana Nina! Arkkienkeli Samuelin viesti osui tähän Elämäni kohtaan todella kohdilleen, selitti sisäisiä tuntemuksia antaen vahvistusta omalle ymmärrykselle. 💖😇💖
”Kiitos💖ja ihanaa joulun aikaa Sinulle🎅🤶🧑‍🎄.”
Rakkaustulkinta Lenormandin korteilla
”Suuri kiitos tulkinnastasi! Se tuli niin nopeasti. Ja se oli kertakaikkiaan ihana ❤️
Se myös antaa minulle toivoa mahdollisesti tulevaan. Joten kiitos siitä, sain tekstistäsi paljon lohtua 🙏❤️

Kelttiläinen risti tulkinnasta

”Hei,
Kiitos paljon, kauniista ja sydämellisestä tulkinnasta. Se antoi uskoa tulevaan.
Rakkautta ja ihanaa kevättä sinulle Nina.

 

Entiset elämät

”Hei, ja kiitos ihanasta ja todella mielenkiintoisesta tulkinnasta ❤️❤️❤️ Löydän itsestäni tuota intiaania aika paljonkin ja viime aikoina noussut enemmän tuntemuksia tuosta taiteilijaelämästä, vaikka tässä elämässä ei olekaan ollut mitään vetoa siihen suuntaan 😅 Ihanan voimauttava viesti tuli Jofielta, kiitos tuhannesti.”

”Lämpimät kiitokset tulkinnasta ❤️
”Kiitos tulkinnastasi. Olen todella kiitollinen sinulle❤️ Kiitos Nina. Sinusta voi aistia ihanan valon ja rakkauden.” 😍
Hei, kiitos Entisten elämien tulkinnasta. 💖Nyt selvisi miksi jotkut asiat tuntuvat tutuilta tai miksi rakastan joitain 
asioita todella paljon tai miksi jotkut asiat kiinnostavat valtavasti. Esim. Sveitsi ja Alpit, ranskan kieli, shamanismi ja parantaminen sekä Japani. 
Tähtitaivaalle tuijottaessani mietin Siriusta ja Orionia. Kiitos vielä kerran. Sulattelen ja mietiskelen entisiä elämiäni. ❤️
”Olen erittäin kiitollinen tästä ja tämä antaa energiaa kohdata myös tulevaisuus. Kääntäen joitakin minussa olevia energioita voimavaroikseni. Hyvää vuodenvaihdetta ja rauhaisan onnellista sellaista 💗☺️. Kiittäen”
”Hei ihana Nina! ❤️ Kiitos valtavasti tästä tietopaketista, jonka lähetit!💜Olen aivan ymmälläni ihastuksesta, mitä kaikkea olenkaan ollut ja millaisia taitoja minulla olisi saatavilla käyttööni tässäkin elämässä. ”
Kiitos, ihanasta kanavoinnistasi. Tuon kristalli atlantis energiaahan, käytän nytten jo lähihoidoissa tosiaan kun hoidan läheisiä.

”Kiitos ihana Nina! Ja Ihana Jofiel! Olen aivan hämmentynyt ja kyyneleet virtaavat. Kiitos, kiitos, kiitos. Rakkaudella.”

”Hei Nina, Kiitos ja erittäin paljon kiitoksia tulkinnasta, se oli mielenkiintoinen ja avartava. 
Tilasin myös juuri tuon entisten elämieni opin esteiden poistamisen, jotta tulevaisuuden suunnitelmani saisi myös vahvistusta ❤️
Iloisin terveisin”
Hei, ja kiitos ihanasta ja todella mielenkiintoisesta tulkinnasta ❤️❤️❤️ Löydän itsestäni tuota intiaania aika paljonkin ja viime aikoina noussut enemmän tuntemuksia tuosta taiteilijaelämästä, vaikka tässä elämässä ei olekaan ollut mitään vetoa siihen suuntaan 😅 Ihanan voimauttava viesti tuli Jofielta, kiitos tuhannesti.”
Hei! Tajusin etten vielä muistanut vastata ja kiittää tulkinnasta, eli lämpimät kiitokset siis siitä. Voi olla, että jossain vaiheessa tulee tarve palata asiaan 😊.”
”Kiitos, se tuli ja kosketti.”
”Hei! Kaunis kiitos tulkinnasta. siinä on paljon sellaista, mikä resonoi nykyelämän kanssa. Mielenkiintoista…”
”Kiitos niin kauniista tulkinnasta 💕 olen otettu, ja tunnistan juttuja itsessäni.”
”Hei Nina ❤️Kiitos todella paljon tulkinnastasi, tämä merkitsee minulle paljon. ”
”Kiitos tulkinnasta. ❤️🌹

”Hei, Kiitos paljon tulkinnasta!”

Kiitos paljon tästä! ❤️

”Kiitos Nina💜🙏💜hyvin mielenkiintoista viestiä!!tätä sulatellessa menee tovi😊

”Hei Nina! Kiitos paljon tulkinnasta. Erittäin mielenkiintoista. ☺️ Mukavaa alkanutta vuotta. Mahdollisesti palaan asiaan Selvänäköisen konsultoinnin merkeissä. Kiitos kun mainitsit siitä❤️

”Hei! Kiitos! Erittäin mielenkiintoista. Olen kokenut sellaisia kuvia päässäni, että tarvon lumimyrskyssä yksin vähän eskimon näköisenä mustatukkana. 😊
”Hei! Kiitos lämpimästi tekemistäsi tulkinnoista. Niiden kautta pääsi tutustumaan jälleen lisää itseensä.”
” Kiitos paljon. Sieluni teki pari volttia kun luin tulkinnan. 😄Viileä energia-aalto meni lävitseni monta kertaa.
Olen ajatellutkin olevani Venuksesta, mulla on yhteys kosmisen sydämen energiaan. Tuo tulkinta kyllä kuulosti ihanalle, Siriuksen energia on mulle myös läheinen. 
Tunnen suurta vetoa Kreikkaan ja viimeksi siellä käydessäni kuvasin erityisesti niitä kirkkoja ja se laulukaskaiden siritys menee syvälle sieluun.”
”Hei ❤️Lämmin kiitos kauniin osuvasta tulkinnasta ja meditaatiovinkeistä🙏 Sain paljon vahvistusta sille, mitä parin viime vuoden aikana on alettu minulle spontaanisti avata edellisistä elämistä. Kotitähdistön porukkaa on näyttäytynyt toisinaan unen ja valveen rajamailla ja käynyt hoitamassa kipukohtiani sinisellä valolla. Mikä mielenkiintoista, Atlantiselämistä ei ole mitään muistikuvaa ja niitä olisi kuitenkin useampia😅 Lemuria ja äänellä parantaminen resonoi vahvasti, vaikkei muistikuvia olekaan. Kuulostelen, mitkä noista meditaatioista kutsuvat tässä hetkessä eniten. Tästä on hyvä jatkaa, kiitos paljon❤️🦋”

”Hei ! Kiitos ihanasta viestistäsi.”

”Ihana viesti, kiitos!  Allekirjoitan jokaisen kohdalla analyysin. Miten ihmeellistä, kuulostaa niin toteen osuvalta.”

Kiitos ihana Nina ❤️Tulkinta valaisi todella paljon! Halauksin

Hei! Kiitos jälleen kerran ihanasta tulkinnasta ❤️.”

”Kiitos tulkinnasta. ❤️🧚🏼‍♀️

 

Sielun nimesi ja sen tarkoitus

”Hei Nina, Tulipa se nopeasti. 🙂  Ja, niin osuva. Vielä, kun saisin kaiken sen luovuuden käärittyä omannäköiseeni pakettiin niin, että saisin siitä unelma-ammatin.🙂 Kiitos tästä.🙂

 

Enkelin viesti elämäntehtävästä

Kiitos!!! Olen tuota kaikkea. Tutkija, blogisti ja selvänäkijä. Uutta raivaava tutkiva journalisti. Kirja on ollut harkinnassa. Rakastan kirjoittamista!”

”Hei Nina! Laitan palautteen ja kiitoksen. Kiitos! Sain aiheeseen liittyvää luentojen pitoa pyynnöstä! Lisäksi artikkelitilauksia, ja kirjakin pitäisi kirjoittaa, kustantajan pyynnöstä!!! Juuri niin kuin kirjoitit! Uskomatonta. ”

Kiitos Nina❤️ Viesti oli ihana ja niin todellinen❤️. Olen juuri oikeassa paikassa ja teen sitä työtä, jota rakastan ja joka on minulle tehty❤️❤️❤️. Sitä Suurta, uutta rakkautta vain vähän kärsimättömänä odotan (vaikka tiedän, että ajoitus on aina oikea…. Mutta ihminen minussa on niin malttamaton….) 💝Lämmin kiitos vielä siitä rakkaustulkinnasta💝Se antaa voimia ja kärsivällisyyttä tähän kasvun ja odotuksen aikaan💝💝💝.

Kiitos Nina, olet hyvin taitava viestien välittäjä!❤️🌺❤️”

Kiitos tuhannesti, tällä hetkellä olen lapsien kanssa töissä ja miettinyt että olisi kiva tehdä jotain taiteellista ihan jotain muuta koska päiväkodissa on aika hektistä välillä. Vaikka kyllä sydämeni lapsiin vetääkin. Maalauskursseja olen viimeaikoina katsellut myös. Ehkä ne taiteet on sitte mun juttu vaikka hassua on että ikinä en ole taiteita harrastanut 🙂 kiitos Gabrielille ja sinulle <3″

”🙂 Kiitos,  ihanalta kuulostaa jos minulle oikea työ olisikin lasten ja nuorten parissa 😊.
Työskentelen tällä hetkellä ikäihmisten parissa. Olen lähihoitaja kotihoidossa. Pidän työstäni kyllä mutta
aina ollut epävarma olo olenko kuitenkaan oikealla alalla…😊. Kiitos sinulle
kovasti tälläisestä mahdollisuudesta saada ”tietää” asioita. Haluaisin tietää
lisääkin mm.entisistä elämistä ….kauniisti kiittäen ja hyviä päiviä
toivottaen.”

”Hei, kiitos ihanasta ja rakkaudellisesta vuositulkinnasta. Ja elämäntehtävä-osio tukee omia ajatelmiani!! Tästä on hyvä taas jatkaa… Kiitos kiitos kiitos.”

”Kiitos Nina ⚜️🦄⚜️”

”Kiitos paljon tulkinnastasi ❤️ juuri näitä asioita olen itsekkin mietikellyt. Mukavaa kesän jatkoa ❤️”

”Kiitos ihanasta viestistä. ” ❤️

”Hei! Kiitos analyysistä. Se oli juuri sellainen kuin aavistelinkin. Mukavaa kevään odotusta!”

Enkelin viesti elämäntehtävästä, Lahjasi ja oppiläksysi ja Rakkaustulkinnasta.

”Hei Nina, Aivan käsittämättömän rakkaudellisia nuo kaikki viestit ja sanomat enkeleitä, ovat kaikki osuneet niin oikeaan ja kohdalle. Olen ihan kyyneleet silmissä lukenut niitä päivittäin, moneen kertaan, niin rakkaudellisia luettavaa. Elämäntehtävästäkin osui monta asiaa ihan kohdalle, A -asia, B -asia ja se, että voin auttaa ihmisiä ihan arkisissa asioissakin. Olen aivan ihmeissäni tuosta miten olen kulkemassa tuota minulle viitoitettua rakkauden tietä . Olen aivan varma että myös juuri tuo sielunkumppanikin on tulossa lähiaikoina luokseni.
Ihmetyksekseni oppiläksyksekseni osuivat juuri ne asiat joidenka kanssa päivittäin ”taistelen”, (köyhyyden pelko pahimpana) tuntuu hyvältä nyt tiedostaa nuo elämäni oppiläksyt joista en ennen tiennyt mitkä ne kohdallani olivat.
Haluaisin niin halata sinua olen niin rakkaudellisissa tunnelmissa. KKK Nina .”

 

Lahjasi ja oppiläksysi

Kiitos, Lahjat ja oppiläksyt…viesti Gabrielilta oli ihana ja rakkaudellinen. Kiitos Nina sen välittämisestä. Osan näistä jo tiesinkin, lopuille tuli nyt tärkeä vahvistus. Itselle on vielä hankalampaa löytää tärkeitä oppiläksyjä, kun vaihtoehtoja on niin monia. Omien lahjojen tunnistaminen on myös osittain kesken, tähän tuli paljon vahvistusta siitä, että oikeassa työssä ja oikealla tiellä ollaan

”Hei, Kiitos! Hieno viesti

”Hei Nina,Kiitos tästä. Olipa osuva kaiken kaikkiaan.” 😊

”Hei, Kiitos tuhannesti! Teksti kolahti kyllä. Hiljennyn sen ääreen ja jos tulee vielä kysymyksiä, niin laitan uutta tilausta tulemaan 🙂”

”Moi Nina! KKK Aivan mahtavista ja rakkaudellisista viesteistä ja ohjeista enkeleitä. Ihan tuli kyyneleet silmiin kuin luin tuota 3 kk tulkintaa, niin mahtavaa huomata että itselläni on aivan samanlaisia tuntemuksia ja ajatuksia. Tosi rohkaisevaa kun en oikein ole uskaltanut ihan luottaa noihin omiin tuntemuksiini enkä ajatuksiin tulevasta ja nyt ne ovatkin siis osuneet oikeaan.

Myös tuo elämäntehtävä ja läksyni täällä oli todella tärkeä tieto ja viesti. Olen tuota elämäntehtävääni miettinyt ja koittanut tutkiskella mutta en ole sitä löytänyt mutta nythän tuo kyllä selvisi ja tuntuu sisimmässäni että näin se varmaan on. Sitten tuo minun oppimiseni tässä elämässä. Oppimiseni oli aivan uusi ja yllätys että se on se asia joka oikeastaan on nyt se joka on joka päivä mielessäni ja kummastuttanut miksi näin on, nyt tuo asia avautui aivan uudella tavalla ja tuntuu että osaan suhtautua eri tavalla siihen sekä oppia kehittämään ja opiskelemaan aihetta uudesta näkökulmasta ja eritoten enkelien avustuksella.

KKK Nina aivan mahtavista viesteistä ja tulkinnoista, KKK myös enkeleille.”

Toteuta toiveesi

Kiitos tulkinnasta. Tuli itku hyvästä mielestä.

Unitulkinta
Kiitos Tulkinta unestani oli toisaalta aika yllättävä, Yllättävintä oli se keijuna oleminen,ja olen useammassa ulottuvuudessa ollut auttaja ja valon tuoja. Ihaninta oli kun sain tietää KUINKA LÄHELLÄNI ENKELINI OVAT; JA KUINKA HE HALUAVAT AUTTAA KUN VAIN PYYDÄN. Suurenmoiset Kiitokset. Jotenkin Sanat ei riitä siihen mitä Tulkitsit. Suurella Rakkaudella KIITOS.

Parantava rukouspyyntö sairauteen

Iso kiitos Nina avusta tyttäreni silmään!! Hän näkee silmällä vaikka lääkäreiden ennuste, että se voi hiipua ajan kanssa! Minä uskon että Hän on saannut Korkeinta Apua Ylhäältä Sinun kauttasi ym Avustuksella!! KIITOS

”Hei Nina, olen alkanut nähdä valkoisia höyheniä. Kiitos parantavasta rukouksesta.”

”Hei, kiitos paljon! ❤️

”Kiitos, kiitos, kiitos ❤️
Kiitos enkeleille, Arkkienkeli Rafaelille ja Sinulle Nina 🙏❤️

Minun täytyy nyt tehdä oma osuuteni ja luottaa. Voin nyt jättää pelon ja vastaantaistelun.
Viesti sai minut itkemään, mutta se tuntuu ihan hyvältä.”

 

Kiitos kiitos kiitos Nina   ja Arkkienkeli Samuel.
”Sydämellinen Kiitos! ❤️❤️