Autan sinua toivomissasi asioissa. Saan usein enkeleiltä ohjausta jo etukäteen, jotta voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tuon enkeleiden viestit aina siten kuin ne minulle tuodaan. Sinulla on kuitenkin aina vapaa tahto tehdä elämässäsi niin kuin haluat.

Aiheita voivat olla esimerkiksi

Hyvinvointi arkielämässä

 • Hyvinvoinnin lisääminen arkeen
 • Esteiden poisto
 • Omien todellisten tarpeiden kuuntelu ja itsensä rakastaminen
 • Rakkausasiat
 • Työasiat ja niihin liittyvät toiveet
 • Ihmissuhteiden parantaminen
 • Tunteiden tunnistaminen ja haittaavista tunteista vapautuminen
 • Irti päästäminen ja haittaavista asioista vapautuminen
 • Terveyden parantaminen
 • Sairauksien syiden vapauttaminen tunnekehosta, jolloin paraneminen pääsee nopeasti tapahtumaan
 • Kehoyhteys ja painoon liittyvät asiat
 • Toiveiden toteutus ja manifestointi
 • Univaikeudet

Henkinen kehitys

 • Sydänchakran puhdistus ja itsensä kuuntelu
 • Elämäntehtävä ja miten siirtyä siihen
 • Lahjasi ja oppiläksysi, ota lahjasi käyttöön ja vapaudu oppiläksyistäsi
 • Köyhyydenpelosta vapautuminen
 • Sisäisen äänen parantaminen
 • Sisäisen lapsen hoito
 • Traumaattisista kokemuksista vapautuminen
 • Karman poisto

Aikaisemmat elämät

 • Aikaisempien elämien lahjojen aktivointi käyttöösi esimerkiksi: Atlantiksen aikaisten lahjojen ja tiedon aktivointi, Egypti lahjoen aktivointi, kanavointilahjan aktivointi jne.
 • Aikaisempien elämien vaikutuksia mm. vannottujen valojen ja köyhyyslupausten purkaminen, karmasta ja esteistä vapautuminen.
 • Traumaattisista kokemuksista vapautuminen.

Hyödynnän selvänäköisessä konsultoinnissa tarpeesi mukaan kaikkea osaamistani. Olen luotettava sertifioitu Enkelivalo Selvänäkijä, ALH Enkelihoitaja, Life Coach® Master ja Licensed Master Practitioner of NLP® valmentaja sekä joogaopettaja.

Selvänäköinen enkelikonsultointi toteutetaan puhelimessa, Skypessä tai What’s up:ssa 30 min. /60 €. Hinta sisältää alv 24 %. Ajan voit varata alempaa, jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset apua  johonkin muuhun asiaan, niin laita minulle sähköpostia nina.lilius@lightheart.fi. Otan sinuun yhteyttä varaamanasi ajankohtana. Tervetuloa.

 

Lisätietoja

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.


Varaa aika 30 min. / 60 €

Selvänäköinen konsultointi 30 min.

60,00 

Osasto:

Asiakaskokemuksia selvänäköisestä enkelikonsultoinnista, valmennuksistani ja tulkinnoistani

”Suuri suositus Ninalle!”

”Hetki oli hyvin vapauttava ja täynnä puhdasta rakkautta. Rakkaus hoiti ja toi ihanaa keveyttä, tiedostamaton taakka keveni, toivottavasti irtosi kokonaan pois energiajärjestelmästäni. Olo on nyt kevyt, rento, helpottunut ja iloinen. Minä saan olla vapaa ja nauttia elämästäni. Kiitos Nina ja enkelit, että autoitte minua kohti todellista elämää.Olet äärimmäisen taitava työssäsi.”

”Selvänäköinen konsultointi toi äärettömän vapauden tunteen. Jotain painavaa ja vanhaa irtosi pois, lopullisesti. Yhteys sisäiseen minään sai kauniin muodon, joka tuo iloa ja keveyttä tähän hetkeen. Kiitollisuus ja rakkaus täyttää sydämeni ja sieluni nyt, sitä virtaa minuun jatkuvalla, tasaisella tahdilla. Olo on luottavainen ja turvallinen. Elän rakkaudellisessa maailmankaikkeudessa, jossa kohtaan hyviä, rakkaudellisia ihmisiä. Runsaus, rikkaus ja rakkaus ovat osa ihanaa elämääni. Minä olen rakkaus. Kiitos, Nina Olet vallan Upea rakkauspakkaus

”Kiitos Nina mielenkiintoisesta ”tapaamisesta”.
Tästä tuokiosta jäi kyllä sellainen kivan kevyt olo. Se kaikki raskaus, joka minua on viime ajat vetänyt mukanani on poistunut, ainakin osittain 🙂 Oli jännä kokemus istuttaa se minussa ollut köyhyydenpelko vastapäiselle tuolille ja tuntea miten se oikeasti lähti minusta pois. Kiitos tästä ja kiitos kun teet kaikkia ihania juttuja FB-ryhmässäsi mm. energiahoidot.”

KKK Rakas Nina Tuosta aivan mahtavasta, rakkaudellisesta selvännäkökonsultoinnista, jossa poistettiin mm edellisessä elämässäni munkkina ollessani tekemäni köyhyyslupaus. Oli niin käsittämätön tunne kun enkeleiden kanssa johdatit minut takaisin tuonne menneeseen elämään ja kohtaamaan henkilön kenelle olin suorittanut tuon köyhyyslupauksen ja nyt pystyin siis enkeleiden avulla purkamaan tuon köyhyyslupauksen saman henkilön kanssa. Myös rinnassani tuntunut raskas möykky joka on johtunut köyhyysajattelusta ja tiukaasta tilanteestani poistui sekin tässä samassa hoidossa myöhemmäsä hoito-osiossa.

KKK myös siitä että poistit AE Mikaelin ja muiden enkelien kanssa haitalliset sidokset joita minulla oli tiettyihin henkilöihin.

Hoidon alussa kun kerroit mitä ohjeita ja tarpeita hoidon suhteen enkelit olivat antaneet tätä hoitoani varten, osui myös niin kohdalleen että ei voinut olla pienintään epäilystä enkeleiden läsnäolosta ja tämän hoidon toimivuudesta. KKK NINA JA ENKELIT. Rakkaudella kiittäen

Sait hyvin ongelmakohdat selville mikä vie energiaani. Sekä sisäisen lapsen hoito tuntui parantavan kovin, sydämestä lähti kunnon pala irti.  Nina olet ihana ja sun energia on tosi miellyttävää 🙂 kiitos. ”

KKK Nina niin rakkaudellisesta ja keventävästä hoidosta.
Rakkaudella

”Kiitos, vielä! Vieläkin, jotenkin semmoinen väsynyt olo poissa, oleva, mutta hyvä. Nytten pompsahti mieleen näin jälkikäteen, että karmojen poiston mukana, myöskin muut tukokset, aukesivat. Kiitos.

”Koin varsinkin sen, että kun tietooni tuotiin, että menen Englantiin todella vahvana – niin ihan mielettömältä. Muita mitä tuli, niin olen niistä ollut tietoinen mutta hyvin ihanan varmistava kokemus joka toi luottoa tulevaan, kiitos ”

”Nina teki minulle hyvinvointivalmennuksen. Valmennus oli ihana, lämminhenkinen ja auttoi paljon eteenpäin. Nina itse oli todella lämmin ja iloinen ihminen. Kiitos ihanasta valmennuksesta.”

”Kiitos kiitos kiitos. Aivan ihana ja miellyttävä tulkinta. Osuit todella tulkinnassasi aivan oikeaan. Näit myös minun sisimpääni ja potentiaalini ja kehityskohteenikin, vaikka emme koskaan aikaisemmin ole kohdanneet tai toisistamme tienneetkään. Sain todella paljon enemmän, kuin koskaan osasin uneksiakaan. Jään odottamaan innoissani kertomiesi asioiden toteutumista. Voin lämpimästi suositella sinua ihan kenelle tahansa ja koska tahansa ja tiedän henkilön saavan mitä odottaakin, tai oikeastaan enemmän kuin odottaa.”

”Kokonaisuutena loistava juttu! Pyysin alkuun Valomaailman terveisiä itselleni tähän hetkeen. Sain vahvistusta ja selkeyttä ajatuksiini. Koin useissa kohdin muistutusta siitä, mitä olen joskus tehnyt, mikä on unohtunut tai mitä en ole vielä tehnyt, vaikka olen suunnitellut tekeväni. Monentasoinen itsensä hoitaminen – sille sijaa antaminen nousi esille, mutta myös kiitosmieltä siitä, miten pitkällä olen jo oppiläksyissäni. Tulkinta eteni soljuvasti vuoropuheluna ja oivalluksia sisältäen. Parisuhde-tulkinnasta ei voisi kukaan toivoa enempää – jälleen yhden asian suhteen tulee taivas maan päälle! Minulla on syvä vastuu elämästäni ja valinnoistani, mutta tunnen vahvasti, että minua tuetaan hetki hetkeltä elämän polullani. Olen siitä tavattoman kiitollinen ja onnellinen. Haluan ehdottomasti suositella erittäin lämpimästi Ninan vastaanottoa yhtään epäröimättä; itse asiassa olen jo kahdelle ystävälleni näin tehnytkin. Kiitos, kiitos, kiitos!”

”Ihana kokemus. Ihmettelin miten sieltä löytyivät elämäni tärkeimmät, keskeisimmat teemat. Mietin miten se on mahdollista, mutta onhan se. Yksi täysin yllättävä asia ilmeni, mutta mikään ei ole mahdotonta. Joten mielenkiintoista seurata nyt kun on omasta mielestä olen päättänyt tiettyjä asioita ja sitten pitääkin todeta ettei kaikkea voi etukäteen tietää eikä suunnitella. Niinpä jää nähtäväksi milloin yllätys ilmenee! Olen niin kiitollinen tästä tulkinnasta. Nina on ihana valoisa ihminen, jota voin todellakin suositella!!!!”

”Kannustava ja lämminhenkinen keskustelija ja kuuntelija. Keskustelujen kautta moni asia avautui paremmin, kuin vain kertomalla, ajatusvirta selkiytyi ja tuli kevyt ja rohkea olo – hyvillä mielin tästä eteenpäin. Kiitos Nina. Suosittelen.”

Valmennus oli erittäin positiivinen kokemus. Yhdellä tehtävällä valmentaja sai minut ajattelemaan hyvin konkreettisesti solmuja joita elämässäni on. Keskustelun edetessä tunsin löytäneeni uudenlaisia tapoja kohdata kokemiani vaikeuksia, lisäten samalla hyvinvointia arkipäivään ihan perusasioiden kautta.”

”Nina oli ihanan positiivinen ja kannustava ja hänen innostuksensa tarttui itseenkin puhelimen välityksellä. Tuli sellainen olo, että mä pystyn siihen. Unelmatyömahdollisuudet ovat alkaneet elää laajemmin mielessä valmennuksen jälkeen. Kiitos kaunis tästä Nina”

”Loistava hyvällä sydämellä varustettu valmentaja.”

”Hänelle oli helppo puhua ja lähestyä, joustava ja empaattinen, mutta kyseenalaisti kuitenkin ajatuksia sopivasti.”

” Parasta oli harjoitukset ja se, että löysi omasta pääkopastaan ratkaisuja. Ymmärsin, että kaikki tuntemukseni ovat korvien välissä ja vaihdettavissa.”

”Olen haastavassa elämäntilanteessa ja tuppaan jumiutumaan omiin ajatuksiini. Sain hyviä työkaluja käyttööni.”

”Sain Ninalta hyviä keinoja käsitellä negatiivisia ajatuksia/ajatusmalleja.”

” Erittäin hyödyllinen – minusta jokaisella pitäisi olla oikeus omaan valmentajaan!”

”Sain omat huoleni/arveluttavat asiat uuteen perspektiiviin.”

” On tosi hyödyllistä keskustella asioista ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Asioista ääneen puhuminen vie niitä voimakkaasti eteenpäin.”

” Kokonaiskuvakartoitus aluksi oli silmiä avaava itselleni. En ollut ymmärtänytkään miten monella elämänalueella minulla oli työstettävää. Toisaalta nousi myös asioita, jotka ovat tavallaan jo ihan kunnossakin. Nousi asioita, joista voi olla tyytyväinen.”

”Ninalla on mielettömän hyvä elämänkokemus, sen kaikilta aloilta. Paljon tietämystä ja paljon uusia ideoita jaettavaksi. Nina on lämmin ja ehdottoman luotettava, aito ihminen, jonka kanssa viihtyisi tuntitolkulla.”

”Uusien näkökulmien saaminen, ulottuvuudet ja rauhallisuus, sain olla siinä hetkessä itsekin!”

”Antoisia hetkiä, mukava puhua ihmiselle, joka osaa kuunnella ja johdattaa ajatuksia.”

”Juuri mahdollisuus keskusteluun ja asioiden heijasteluun henkilön kanssa, jolla ei ole henkilökohtaista suhdetta minuun. Olen tutkinut ja vapauttanut paljon negatiivisia uskomuksiani, pelkojani yms. Valmennus antoi tähänkin tukea ja se oli todella tärkeää, opin itsestäni jälleen sen, miten tiukassa jotkut pelon luomat ”sisäiset totuudet” ovat ja miten laajalle ne vaikuttavat.”

”Hyvät konkreettiset valmennustekniikat.”

”Suurin yksittäinen hyvä valmennuksessa oli, että löysimme negatiivisen ajattelumallin aiheuttajan. Nyt pystyn Ninan keinojen avulla käsittelemään negatiivista ajattelumallia ja hyvin lyhyessä ajassa myös poistamaan ne.”

”Nina on ihana, rauhallinen valmentaja – häneltä löytyy monipuolista kokemusta. Odotin aina tapaamisisa Skypessä.”

”Valmentaja oli sympaattinen, kuunteleva ja luotin häneen.”

”Täyden kympin nainen!”

”Nina oli minulle kuin taivaan lahja – tuli juuri oikeaan aikaan elämääni, juuri oikeilla teemoilla ja auttoi juuri oikealla tavalla! Aivan ihmeellistä miten asiani alkoivat järjestymään ja toteutumaan ihan vauhdilla! Valmennus oli todella mukavaa ja oli helppo puhua Ninan kanssa vaikka mistä.”

Lähetä asiakaspalaute täältä