Autan sinua parhaalla mahdollisella tavalla toivomissasi asioissa enkelien ja valon auttajien avulla.

Minulla on mm. selvänäkijän, parantajan ja valmentajan taidot ja käytän tarvittaessa kaikkea osaamistani.

Tapaaminen voidaan toteuttaa puhelimessa, Skypessä, Messagerissa tai What’s Up:ssa 45 min. /60 €. Hinta sisältää alv 24 %.

Ajan voit varata alempaa, jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset apua  johonkin muuhun asiaan, niin laita minulle sähköpostia nina.lilius@lightheart.fi. Otan sinuun yhteyttä varaamanasi ajankohtana.

Jos haluat oppia Selvänäkijän taitoja kanssani, niin voin myös opettaa sinulle näitä taitoja pohjautuen tähän Selvänäkijäksi kurssiini.

 

Lisätietoja

Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteita voit lukea täältä.

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.


Varaa aika 45 min. / 60 €

Selvänäköinen konsultointi 45 min.

60,00 

Osasto:

Asiakaskokemuksia Selvänäköisestä konsultoinnista

 

”Hetki oli hyvin vapauttava ja täynnä puhdasta rakkautta. Rakkaus hoiti ja toi ihanaa keveyttä, tiedostamaton taakka keveni, toivottavasti irtosi kokonaan pois energiajärjestelmästäni. Olo on nyt kevyt, rento, helpottunut ja iloinen. Minä saan olla vapaa ja nauttia elämästäni. Kiitos Nina ja enkelit, että autoitte minua kohti todellista elämää.Olet äärimmäisen taitava työssäsi.”

”Selvänäköinen konsultointi toi äärettömän vapauden tunteen. Jotain painavaa ja vanhaa irtosi pois, lopullisesti. Yhteys sisäiseen minään sai kauniin muodon, joka tuo iloa ja keveyttä tähän hetkeen. Kiitollisuus ja rakkaus täyttää sydämeni ja sieluni nyt, sitä virtaa minuun jatkuvalla, tasaisella tahdilla. Olo on luottavainen ja turvallinen. Elän rakkaudellisessa maailmankaikkeudessa, jossa kohtaan hyviä, rakkaudellisia ihmisiä. Runsaus, rikkaus ja rakkaus ovat osa ihanaa elämääni. Minä olen rakkaus. Kiitos, Nina Olet vallan Upea rakkauspakkaus

”Kiitos Nina mielenkiintoisesta ”tapaamisesta”. Tästä tuokiosta jäi kyllä sellainen kivan kevyt olo. Se kaikki raskaus, joka minua on viime ajat vetänyt mukanani on poistunut, ainakin osittain 🙂 Oli jännä kokemus istuttaa se minussa ollut köyhyydenpelko vastapäiselle tuolille ja tuntea miten se oikeasti lähti minusta pois. Kiitos tästä ja kiitos kun teet kaikkia ihania juttuja FB-ryhmässäsi mm. energiahoidot.”

KKK Rakas Nina Tuosta aivan mahtavasta, rakkaudellisesta selvännäkötuokiosta, jossa poistettiin mm edellisessä elämässäni munkkina ollessani tekemäni köyhyyslupaus. Oli niin käsittämätön tunne kun enkeleiden kanssa johdatit minut takaisin tuonne menneeseen elämään ja kohtaamaan henkilön kenelle olin suorittanut tuon köyhyyslupauksen ja nyt pystyin siis enkeleiden avulla purkamaan tuon köyhyyslupauksen saman henkilön kanssa. Myös rinnassani tuntunut raskas möykky joka on johtunut köyhyysajattelusta ja tiukaasta tilanteestani poistui sekin tässä samassa hoidossa myöhemmäsä hoito-osiossa.

KKK myös siitä että poistit AE Mikaelin ja muiden enkelien kanssa haitalliset sidokset joita minulla oli tiettyihin henkilöihin.

Hoidon alussa kun kerroit mitä ohjeita ja tarpeita hoidon suhteen enkelit olivat antaneet tätä hoitoani varten, osui myös niin kohdalleen että ei voinut olla pienintään epäilystä enkeleiden läsnäolosta ja tämän hoidon toimivuudesta. KKK NINA JA ENKELIT. Rakkaudella kiittäen

Sait hyvin ongelmakohdat selville mikä vie energiaani. Sekä sisäisen lapsen hoito tuntui parantavan kovin, sydämestä lähti kunnon pala irti.  Nina olet ihana ja sun energia on tosi miellyttävää 🙂 kiitos. ”

KKK Nina niin rakkaudellisesta ja keventävästä hoidosta.
Rakkaudella

”Kiitos, vielä! Vieläkin, jotenkin semmoinen väsynyt olo poissa, oleva, mutta hyvä. Nytten pompsahti mieleen näin jälkikäteen, että karmojen poiston mukana, myöskin muut tukokset, aukesivat. Kiitos.

”Koin varsinkin sen, että kun tietooni tuotiin, että menen Englantiin todella vahvana – niin ihan mielettömältä. Muita mitä tuli, niin olen niistä ollut tietoinen mutta hyvin ihanan varmistava kokemus joka toi luottoa tulevaan, kiitos ”

”Suuri suositus Ninalle!”

Voit lähettää asiakaspalautteen täältä