Haluatko edetä henkisellä polullasi? Autan sinua enkelien ja valon auttajien avulla parantamaan omaa sieluasi, mieltäsi, egoasi ja kehoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskustelemme, teemme harjoituksia ja ohjattuja meditaatioita sekä parannushetkiä, jotta kehityt ja eheydyt henkisellä polullasi mahdollisimman pitkälle ja saat sisäisen rauhan. Tämä auttaa sinua myös valaistumaan.

Aiheita voi olla esimerkiksi

 • nykyisen elämän parantaminen
 • sielun sopimuksesi
 • sielun symbolisi
 • entiset elämät, jotka tarvitsevat parantamista
 • entisten elämien lahjat ja niiden aktivointi
 • galaksielämät
 • tulevaisuuden elämät
 • egon ja sielun tasapaino
 • fyysisen kehon parannus
 • karman poisto
 • vannotuista valoista vapautuminen
 • haittavista peloista vapautuminen
 • kirousten poisto.

Tapaaminen voidaan toteuttaa puhelimessa, Skypessä, Messagerissa tai What’s up:ssa 45 min. /60 €. Hinta sisältää alv 24 %. Ajan voit varata alempaa, jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset apua johonkin muuhun asiaan, niin laita minulle sähköpostia nina.lilius@lightheart.fi. Otan sinuun yhteyttä varaamanasi ajankohtana.

Olen sertifioitu Soul Healing opettaja.

 

Lisätietoja

Varaa aika 45 min. / 60 €

Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi 45 min.

60,00 

Osasto:

Asiakaskokemuksia

”KKK Rakas Nina Tuosta aivan mahtavasta, rakkaudellisesta selvännäkötuokiosta, jossa poistettiin mm edellisessä elämässäni munkkina ollessani tekemäni köyhyyslupaus. Oli niin käsittämätön tunne kun enkeleiden kanssa johdatit minut takaisin tuonne menneeseen elämään ja kohtaamaan henkilön kenelle olin suorittanut tuon köyhyyslupauksen ja nyt pystyin siis enkeleiden avulla purkamaan tuon köyhyyslupauksen saman henkilön kanssa. Myös rinnassani tuntunut raskas möykky joka on johtunut köyhyysajattelusta ja tiukaasta tilanteestani poistui sekin tässä samassa hoidossa myöhemmäsä hoito-osiossa.

”KKK myös siitä että poistit AE Mikaelin ja muiden enkelien kanssa haitalliset sidokset joita minulla oli tiettyihin henkilöihin.”

”Kiitos, vielä! Vieläkin, jotenkin semmoinen väsynyt olo poissa, oleva, mutta hyvä. Nytten pompsahti mieleen näin jälkikäteen, että karmojen poiston mukana, myöskin muut tukokset, aukesivat. Kiitos.

”Ihana jutteluhetki, en osaa kylliksi kiittää sanon kiitos, kiitos, kiitos! Olo on ihana, jokin kuplii minusta ulospäin.”

”Ninan sielunparannus istunnot ovat muuttaneet elämääni. Vietettyäni useita vuosia kokeilemalla erilaisia ​​energiatekniikoita kehoni parantamiseksi ja traumojen poistamiseksi, jotka pitivät minut kiinni elämässäni, oli onni löytää Nina. Parantamatta sielua en voinut parantua kunnolla ja löytää elämänhaluani. Työskennellessäni Ninan kanssa olen kokenut massiivisen muutoksen ruumiissani, mielessäni ja sielussani. Hän on aina niin täynnä viisautta; hänen ihmeellinen energiansa on erittäin tarttuvaa. Jokaisen istunnon jälkeen tunnen aina olevani täynnä iloa ja rakkautta. En ole koskaan tavannut ketään, joka pystyy parantamaan yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin hän. Erittäin empaattisena tunnen hänen energiansa ja se on erittäin voimakasta, ja muutokset jatkuvat vielä muutaman päivän istunnon jälkeenkin.

Olin kadoksissa ja viimeinkin olen löytänyt identiteettini ja elämäntarkoitukseni. Perhedraama on katoamassa, ja minulla on uskomaton motivaatio perustaa oma yritys ja käyttää lahjojani luomiseen. Minulla ei ole enää niin paljon kiintymyksiä mihinkään, mikä tuo minulle draamaa, ja vihdoinkin luotan sydämeeni viisauteen. Työskenneltyäni hänen kanssaan, tunnen suurta iloa ja erittäin optimismia tulevaisuudesta ja kaikista mahdollisuuksista, jotka ovat edessäni.

Kiitos hänen ja hänen upean enkelitiiminsä, pystyin muistamaan menneitä elämiäni ja vapautumalla niistä, lahjoja alkoi avautua minulle. Työskentely sielun ja egon kanssa on ollut niin vaikuttavaa, pelkoni alkoivat hävitä ja joka kerta kun poistimme trauman, myös fyysinen tuskani alkoi hävitä. Istuntojen aikana selvänäköisyyteni alkoi näkyä voimakkaasti, ja aloin olla yhteydessä oppaisiini. Se oli niin mielenkiintoista! Tämä on ollut niin uskomaton matka. Nina on todellinen tähti, ja jos koskaan työskentelet hänen kanssaan, luota ja salli asioiden tapahtua ja ihmeitä alkaa tapahtua elämässäsi. Nauti matkasta.”