Haluatko kokea ihanan rakkaudellisen ja parantavan Enkelienergia hoidon? Hoidon avulla pääset nopeasti siirtymään rentoon olotilaan, eheytymään ja paranemaan.  Hoidon aikana lepäät mukavasti kotonasi ja kanavoin sinulle enkelien korkeavärähteistä, rakkaudellista ja ihanaa energiaa. Hoidossa ovat mukana  Arkkienkeli Rafael (parantaja), Äiti Maria (pyyteetön rakkaus ja sisäinen lapsi), Arkkienkeli Samuel (rakkausasiat), Arkkienkeli Zadkiel (puhdistaja) ja Arkkienkeli Mikael (suojelija) sekä kaikki tarvittavat enkelit.

Hoito sisältää keskustelun elämäntilanteestasi, toiveesi hoidolle, Enkelienergiahoidon ja jälkikeskustelun, joka voidaan tehdä myös halutessasi myöhemmin sähköpostissa. Jos haluat ottaa vastaan vain hoidon ilman keskustelua, sekin sopii. Hoito syvärentouttaa, vapautta stressistä, parantaa monella tasolla ja antaa uutta energiaa.

Olen ALH Enkelihoitaja. Teen hoitoja Skypessä, puhelimessa tai muuten sovittuna. Hoito kestää 1 h ja maksaa 60,00 € (sis. alv 24%). Voit varata ajan alempaa, jos et löydä sopivaa aikaa, niin laita aikatoiveesi minulle sähköpostilla nina.lilius@lightheart.fi. Otan sinuun yhteyttä varaamanasi ajankohtana. Tervetuloa.

Jos haluat antaa Enkelienergiahoidon lahjaksi, tilaa lahjakortti täältä.

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.


Varaa aika

1 h/ 60 €

Enkelienergiahoito, 1 h

60,00 

Osasto:

Asiakaskokemuksia

”Tuhannet kiitokset Nina! Aivan ihanaa. Chakroissa tuntui kivalta ja puolessa välissä alkoi naurattaa. Silloin tuntui kuin kaksi enkeliä olisi kumartuneet ylleni puhdistamaan chakrojani. Kiitos kiitos kiitos.

Kaunis Kiitos hoidosta, pehmeän kohottava hoito kehon mielen ja sielun tasoilla, hoitoon oli ihana nukahtaa

Kiitos hoidosta oli lempeää ja pehmeää energiaa. Uni maistui hyvin sen jälkeen.

Kiitos, tuntui erittäin pehmeältä ”käsittelyltä” chakroissa vuoronperään. Ja hymy nousi huulille heti alussa.

Kiitos hoidostatuntui lämpönä ja vähän väreilynärauhoittava.

”Hoito oli todella voimakas. Nytkähdyksiä tuli jaloissa ja käsissä. Jänniä tuntemuksia niinkuin pieniä puroja olisi kulkenut käsissä.Sydän chakran luona energia tuntui voimakkaalta ja pään alueella.Nukuin sikeästi lähes heräämättä n.10 tuntia. Ihana hoito kiitos!”

Molemmissa käsivarsissa kihelmöintiä..etenkin vasemmassa Olkapää/käsivarsi ongelmat helpottuivat tämän jälkeen Kiitos

Kiitos hoidosta. Vahvoja tunteita, aivan kuin sydäntä olisi käännelty eri asentoon ja vahvoja virtauksia läpi kehon.

”Sydämen alueella oli aluksi sellaista pientä pehmeää pisaramaista säkenöintiä, joka laajeni pikkuhiljaa laajemmalle ympyrälle tuntuen polviin ja kaulaan saakka. Kiitos.”

”Kiitos Nina! Mulla oli päänsärkypäivät, onneksi helpotti niin pääsee taas nauttimaan keväästä.”

Hei. nukahdin tosi nopeasti…havahduin yöllä ja sydämen alueella rinnassa kuin pientä kihelmöintiä..pistelyä..tuli tunne. Joku hoitaa sydäntäni!!! nukahdin takaisin. aamuyöstä käsiäni syhytti. aivan kuin puhdistettiin…KIITOS KIITOS KIITOS!”

Kiitos hoidosta pyysin erityisesti loukkaantuneeseen olkaani ja sitä hoidettiinkin kuumalla ja viileämmällä energialla. Chakroja myös tasapainoitettiin ja erityisesti solar sai käsittelyä.”

Nukahdin tosi nopeasti…havahduin yöllä ja sydämen alueella rinnassa kuin pientä kihelmöintiä..pistelyä..tuli tunne. Joku hoitaa sydäntäni!!! nukahdin takaisin. Aamuyöstä käsiäni syhytti. aivan kuin puhdistettiin…KIITOS KIITOS KIITOS!”

Otimme Alma koiran kanssa yhdessä vastaan hoidon
Tuntui lämmöltä ja pistelyä käsissä voimakkaasti. Ihana fiilis Alma nukkuu pöhisee ihan kiinni minussa kiitos, kiitos,kiitos

KIITOS! 4 päivän kestopäänsärky helpotti..Kuumotus alkoi silmistä leviten koko pään alueelle ja koko kroppaan…valopalloja tuli kuvina ja varsinkin se puoli päästä mitä särkeny,tuli jonossa valopalloja..kun edellinen sammu, tuli jonossa uusi..kaarevassa muodossa menivät…Nyt poskia kuumottaa ja olo kevyt,helppo hengittää ja olla…Kiitos Kiitos vielä! Tosiaan päivien kestopäänsärky lähti, eikä särje edelleenkään! Olo ihanan energinen sit päiviin! Kiitos

Ihan mahtavata. Olin aivan varma, että flunssa on painamassa päälle (koska palelin epätavanomaisesti vain hetkeä aikaisemmin), sitten lämpöä alkoi tulvia väreillen, korvissa soida (vasen puoli vahvempana), jokin hassu tunne -jota en osaa kuvailla- lähti valumaan korvista poskipäiden sivuille, siitä poskionteloihin, nenään, ja kaikkialle kasvoihin levittyen. Jaloissa tuntuu vieläkin mukavan lämpimältä ja pehmeältä. En ole varma, näinkö valveunta loppuvaiheilla, kunnes tuli tunne että nyt silmät auki ja tämä oli tässä. Kiitos!”

Otin vastaan nukkumaan mennessäni. Nukahdin heti.Kiitos

Otin vastaan nukkumaan mennessä. Lempeää hoitoa. Sydänchakraa erityisesti käsiteltiin nyt. Kiitos

Ihana rentous ja lämpö levisi kehooni. Hengitin hyvää energiaa sisääni, sitten omin nukahtanut ja heräsin aamulla. Kiitos!”

Jalkapohjissa tuntui kihelmöintiä, muuten kropassa lämmön tunne.

Rauhallisuus ja rentous levisi koko kehoon. Näin ihania ”pehmeitä” (niinkuin pumpulipalloja) lämpimissä väreissä kun olin silmät kiinni. Uskomattoman hyvä tunne. Pitkästä aikaa nukuin koko yön hyvin. Kiitos”

”Hei Nina, KIITOS viimeisestä Olo tuntui paljon kevyemmältä. Jalat olivat kevyet ja pää! Päästä oli kadonnut se raskas painon tunne, joko siinä oli ollut jo kauan. Jännä oli se, että vasemmalla puolella, posken, korvan kohdalla tuntui kauan lämmin energia. Ja päässä oleva jomotus on pois. Huomasin myös, että silmät loistivat. Tunsin hyvää, syvää kiitollisuutta.”

”Energiahoidosta voin sanoa että tunsin voimakkaita tuntemuksia, näin värejä, eniten vihreää ja vaaleita vivahteita myös epäselviä ihmisten kasvoja. Hoidon jälkeen oli hyvin rauhallinen ja rentouttava olo, johon nukahdin. Otan ehdottomasti hoidon vielä uudestaan.”

”Ensin joku kutkutteli kurkkua sitten joku veteli jotain irti tosta rinnan kohdalta. Sitten ”A henkilöön” kohdistuva kiukku nousi pintaan oikein kunnolla. Sain ajatuksen, että pitää vain yrittää puhua hänen kanssa. Sitten kaiken maailman värejä vilisi silmissä ja yhtäkkiä tuli todella kevyt olo.  Nyt on ihan levollinen ja hyvä olla. ♥

”Kaunis kiitos energioista.

”Voimakasta lämmintä energiaa. Jalanpohjista lähti tulemaan pientä väreilyä ensin ja sitten se alkoi todella voimistumaan. Solarplexuksesta kaivettiin jotakin vanhaa ylös ja vapautettiin. ( ainakin se siltä tuntui ) sydämessä oli kuumaenergia, tuntui,että sydänchakra laajeni kovasti ja kurkkuchakrassa oli tuntemuksia. Kasvoilla ja Kruunuchakran kohdalla oli viileä energia. Sitten energia muuttui voimakkaaksi aalloiksi. Jaloista ylöspäin ihan päähän asti. Kasvoilla helliä hipaisuja. Ai niin polvia hoidettiin oikein kuumalla energialla. eli oli aikamoinen hoito   Vieläkin tuntuu energiat. Kiitos, Kiitos, Kiitos Rakkaat

  Kiitos ihanalle tuntui olla ” hoitavissa käsissä ”

”Kiitos  Oli ihana hoito, paljon tuntemuksia.”

”Kiitos ihanista energioista. Rentouttavaa parantavaa energiaa virtasi voimalla  

”Rentouduin niin että nukahdin, välillä heräsin huomaamaan että edelleen hoito jatkuu. Lempeää energiaa  kiitos”

”Kiitos ihanasta hoidosta. Paljon oikean puoleiseen jalkaan tuli energiaa ja hoitoa. Ihanaa, kiitos ja iso hali.   ”

”Kasvot kihelmöi ja sen jälkeen tuli syvä uni. Kiitos

”Pientä pistelyä käsissä ja jaloissa, lämmin olo koko kropassa, nukahdin ja nukuin hyvin pitkiin aikoihin ja herätessä oli alaselkä kipu poissa. Kiitos, kiitos, kiitos  ”

”Lempeä, rakkaudellinen hoito, kiitos ”

”Nukahdin ja nukuin koko yön rentona. Sitä ei ole tapahtunut aikoihin.”

”Kiitos ihanista energioista. Rentouttavaa parantavaa energiaa virtasi voimalla ”

”Kiitos  Eri puolilla kehoa tuntui. Enimmäkseen chakroissa.”

”Viileitä ja lämpimiä aaltoja edestakaisin. Nukahdin melko pian – tunsin että on lupa nukahtaa  Rauhallinen ja tyyni olo.”

Olitko Enkeli energiahoidossa? Lähetä asiakaspalaute täältä.