Kultainen Atlantis ei ole legenda, vaan se on ollut oikeasti olemassa kauan kauan sitten ja sen vuoksi niin moni kokee eläneensä siellä aikasemmin yhden tai useamman elämän.

Atlantiksella on suuri merkitys tähän aikaan, sillä nyt taas vihdoinkin teillä on mahdollisuus nousta 5. tason värähtelyihin, jossa Atlantiksen aikana pääosin elettiin. Tällä värähtelytasolla elämä tuntuu ihanalta ja helpolta. Toiveet toteutuvat nopeasti ja entisiä Atlantiksen aikaisia lahjoja ja taitoja on taas mahdollista ottaa käyttöön aktivoimalla ne meidän arkkienkeleiden avulla. Tällaisia lahjoja ovat mm. manifestoinnin lahja, selvänäköisyyden lahja, kanavoinnin lahja, kristalleilla parantamisen lahja ja praanalla elämisen lahja.

Jotta voit elää 5. tason värähtelytasossa, niin kaikki 12 chakraasi pitää olla avattu ja tasapainossa. Jos sinulla on karmisia tai aikaisempien elämien lupauksia tai vannottuja valoja, ne on hyvä purkaa ennen kuin voit saada lahjasi kunnolla käyttöösi.

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

Kanavoinut Nina Sole 4.10.2018

 

 

Sinua voisi kiinnostaa

Kultainen Atlantis meditaatio

 

Entiset elämät

Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi konsultointi

 

Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssi

2 kommenttia
  1. Olli
    Olli says:

    Hei, voitko kertoa olenko parantaja? Re-conect healing. Olenko ollut yksi Budhista tai siis sieluni sitä koko ajan . T. Olli

Comments are closed.