Opiskeluohjeet

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Opiskele Enkelienergiahoitajaksi kurssille!

Tämän kurssin avulla parantajalahjasi aktivoidaan ja voit sen jälkeen tehdä enkelienergiahoitoja itsellesi ja muille jokaisen korkeimmaksi parhaaksi ja heidän toivomiinsa asioihin.Kurssi koostuu neljästä jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.sole@lightheart.fi tai varata henkilökohtaisen ajan kanssani.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakkaudella Nina

 

 

Olen ottanut sielun nimeni Sole käyttöön, eli käytän valotyössäni nimeä Nina Sole. Aikaisempi materiaali on nimellä Nina Lilius.

Kurssi on tarkoitettu vai henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen kopiominen ja edelleen lähettäminen, tunnusten jakaminen tai myyminen on kielletty.

Oppijaksot

Oppijakso 2. Aktivoinnit

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa sinulle aktivoidaan tärkeitä taitoja, joista on hyötyä parantaessasi muita. Tee 3. silmän aktivointimeditaatio, niin saat intuitiosi ja selvänäkölahjasi käyttöön, siten kuin tarvitset sitä parantajan tehtävässäsi. Tee seuraavaksi Kanavoinnin lahjan aktivointimeditaatio, niin saat hoidon aikana kanavoitua tietoa enkeleiltä ja mahdollisia lisää hoito-ohjeita. Tee seuraavaksi Parantajan lahjan aktivointimeditaatio, niin saat Enkelienergiahoitajan lahjan käyttöösi. Tee lopuksi […]

Oppijakso 3. Käytännön ohjeet hoitojen tekemiseen

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Lue vielä käytännön ohjeet hoitojen tekoon ja aloita harjoittelu. Käytännön ohjeet hoitojen tekemiseen. ”Vaikka Enkelienergiahoidot ovat tehokkaita ja niillä voidaan parantaa mitä vain, niin muistathan, että ne eivät korvaa virallisia diagnooseja tai hoitoja.” Kaikkea hyvää parantajan tehtävääsi!❤️❤️❤️ Onneksi olkoon! Olet saanut kurssin suoritettua ja olet huimasti edennyt henkisellä polullasi. Kuulisin mielelläni kokemuksistasi ja siitä mitä […]

Bonusmateriaali

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä on bonusmateriaalisi, ole hyvä. Enkelihoito enkelimaailmassa Tämän meditaation avulla pääset käymään ihanassa enkelimaailmassa turvallisesti suojelusenkelisi kanssa ja saat viestejä heiltä ja myös ihanaa parantavaa energiaa.