Opiskeluohjeet

Rakas kurssilainen ❤️

Tervetuloa Avaudu sisäiselle valollesi kurssille! ❤️

Tämän kurssin avulla avaudut sisäiselle valollesi ja saat syvän yhteyden jumalalliseen itseesi.

Kurssi koostuu 3. oppijaksosta

  • Oppijakso 1. Valmistautuminen
  • Oppijakso 2. Aktivoinnit
  • Oppijakso 3. Käytännön ohjeita

Kurssi sisältää kirjallisia ohjeita ja meditaatioita, jotka auttavat sinua etenemään omalla valon polullasi kohti valaistumista.

Kun olet avautunut sisäiselle valollesi, niin valokehosi on aktivoitunut ja olet säteilevä ja vedät hyvää puoleesi ja saat uusia henkisiä kykyjä itsellesi sitä mukaa, kun olet valmis ottamaan niitä vastaan.

Kurssi koostuu kolmesta jaksosta ja suosittelen, että opiskelet rauhassa sinulle sopivaan tahtiin aina jakson kerrallaan.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai kaipaat apua minulta kurssin suorittamiseen, voit laittaa viestin nina.sole@lightheart.fi tai varata henkilökohtaisen ajan kanssani.

Toivon sinulle ihanaa matkaa ja ihania kokemuksia tämän kurssin aikana. Enkelit ovat kanssasi aina kun suoritat kurssia ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakkaudella Nina

Olen ottanut sielun nimeni Sole käyttöön, eli käytän valotyössäni nimeä Nina Sole. Aikaisempi materiaali on nimellä Nina Lilius.

Kurssi on tarkoitettu vai henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen kopiominen ja edelleen lähettäminen, tunnusten jakaminen tai myyminen on kielletty.

Oppijaksot

Oppijakso 2. Aktivoinnit

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Tässä oppijaksossa: Valokehosi aktivoidaan sinulle sopivaan tahtiin. Tee myös Suojaava Merkaba meditaatio, niin energiakenttäsi on aina suojattu. Kanavoinnin lahjasi aktivoimalla pääset saamaan tietoa korkeilta valon auttajilta, kun olet valmis siihen. Lisää elinvoimaasi meditaation avulla voit vahvistaa jumalallista rakkaudellista energiaa energiakentissäsi ja kehossasi. Sitä voidaan kutsua myös praanaksi tai chi:ksi. Se on jumalallinen kipinä, joka pitää […]

Oppijakso 3. Käytännön ohjeita

Length: 0 minutesTekijä Nina Lilius

Vahvistavia affirmaatioita Olen täysin terve, hyvinvoiva, energinen ja rauhallinen. Kaikki on hyvin ja olen täysin turvassa. Muutokset tapahtuvat minulle sopivaan tahtiin ja minulle sopivalla tavalla. Lahjani aktivoituvat minulle sopivaan tahtiin ja minulle sopivalla tavalla. Olen positiivisesti runsas. Miten elää korkeavärähteisenä sieluna myös tavallista elämää Kaikki on energiaa ja värähtelyä vain eri muodossa. Pysyt neutraalissa tilassa […]