Tarvitset

  • 4 kananmunaa
  • creme fracea tai kermaa 2 rkl
  • juustoraastetta n. 2 dl
  • tomaattikastiketta
  • pienehköstä kaalista 1/4 ohuina siivuina
  • himalajasuolaa ripaus
  • maustepippuria n. 1 tl

Riko munat kulhoon ja lisää haluamaasi kermaa ja mausteet ja sekoita.

Siivua kaalista mahdollisimman ohuita siivuja ja laita ne omaan kulhoonsa. Kaada niiden päälle kiehuvaa vettä niin paljon, että ne peittyvät ja jätä kaalit likoamaan veteen kunnes vesi on jäähtynyt. Laita isoon paistinpaanuun reilusti voita ja nosta kaalit sinne ilman vettä ja paista niitä hetken aikaa pannulla ja anna hautua hetken myös kannen alla. Lisää sitten munaseos tasaisesti kaalien päälle ja n. 1/2 dl juustoraastetta. Laita levy pienelle esim. 2 ja anna munakkaan kypsyä rauhassa kannen alla.

Kun munakas alkaa tuntua kypsän puoleiselta, niin lisää vielä tomaattikastike ja loput juustoraasteesta vielä munakkaan päälle ja anna vielä hetken aikaa kypsyä kannen alla.

Nauti salaatin kera.

0 kommenttia

Voit halutessasi kommentoida

Haluatko osallistua keskusteluun?
Voit kirjoittaa viestisi alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.