Taatelikakkuun tarvitset:

  • 4 munaa
  • 4 dl mantelijauhoja tai 2 pussia 80 g
  • 1/2 dl maitoa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 rkl kanelia
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 rkl kardemummaa
  • 1 banaani
  • 8-10 kivetöntä taatelia pieneksi pilkottuna.

Vatkaa munat vispilällä, kakun kuohkeus tulee niistä. Muussaa banaani haarukalla ja pilko taatelit veitsellä. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja sekoita lusikalla. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se esim. manteli- tai kookosjauholla. Paista uunissa 175 astella n. 25 min.

 

0 kommenttia

Voit halutessasi kommentoida

Haluatko osallistua keskusteluun?
Voit kirjoittaa viestisi alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.