Arkkienkeli Jofielin viesti vuodesta 2024

 

Rakas valon kulkija ❤️

 

Vuosi 2024 on vastakohtaisuuksien vuosi. Se tarkoittaa sitä, että osa ihmisistä jää yhä syvemmin kolmanteen ulottuvuuteen, jossa on paljon kärsimystä, vihaa ja negatiivisia tunteita. Se näkyy maailmantilanteessa.

 

Osa ihmisistä on jo päässyt neljänteen ulottuvuuteen, jossa on paljon myös iloa ja rakkautta.

 

Osa ihmisistä on myös jo päässyt viidenteen ulottuvuuteen, jossa on paljon rakkautta iloa ja positiivisia tunteita. Tässä värähtelyssä olisi todella hyvä olla, jos sielu, mieli ja keho myös olisivat tässä värähtelyssä. Jos jokin näistä ei ole saavuttanut tätä tilaa, niin korkeammassa värähtelyssä on vaikea pysyä, kun sielu, mieli ja keho eivät ole keskenään harmoniassa.

 

Sen vuoksi kannattaa hoitaa sielua, mieltä ja kehoa, että ne ovat harmoniassa. Jos keho ei ole viidennessä ulottuvuudessa, niin hermojärjestelmän on vaikea kestää korkeampia värähtelyitä.

 

Jos sielu ja mieli eivät ole keskenään harmoniassa, niin on vaikea elää maanpäällistä elämää korkeammissa värähtelyissä.

 

Egon tehtävä on suojella ihmisen maanpäällistä elämää ja huolehtia kehon tarpeista. Jos ego kasvaa liialliseksi, se alkaa johtaa mieltä ja saa epäharmonian aikaan ihmisessä.

 

Parhaimmillaan sielu ja mieli ovat rakkaudellisessa yhteydessä toisiinsa ja tämän harmonian ansiosta myös kehon solut uudistuessaan pääsevät nousemaan viidenteen ulottuvuuteen, jossa on hyvä olla, kun sielu, mieli ja keho ovat terveitä ja keskenään harmoniassa.

 

Sielun viisaus kuuluu oman sydämen viisautesi kautta ja tällöin aivossa sijaitseva mieli toimii parhaana apurinasi. Keho taas toimii maanpäällisen matkasi aikana tärkeänä mahdollistajana maallisten asioiden toteuttamiselle.

 

Kun sielu, mieli ja keho ovat parantuneet entisten elämien ja nykyelämän haasteista ja karma on poistettu, se mahdollistaa valaistumisen tässä elämässä.

 

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

 

Kanavoinut Nina Sole 17.10.2023

 

 

Sinua voisi kiinnostaa

Paranna nykyelämäsi kurssi

Paranna sielusi ja aktivoi lahjasi kurssi

Sielun, mielen ja kehon parannus

Kosmiset enkelit kurssi