Teillä on tunteet, jotta elämä tuntuisi joltakin. Tunteet ovat hyvin arvokkaita, sillä ne auttavat teitä ymmärtämään syvemmin elämää. Ne myös auttavat teitä kompassin tavoin valinnoissanne ja kun mietitte arvojanne ja mikä on teille tärkeää oikeasti elämässä. Jos tunteita ei olisi, mikään ei tuntuisi miltään. Silloin puuttuisi ihana rakkausenergian kokeminen, kiitollisuus, onnen hetket, ilo, nauru ja kauneuden huomaaminen.

Negatiiviset tunteet ovat myös tärkeitä ja ne pitää myös kohdata, mutta niihin ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa makaamaan, sillä ne estävät helposti ihanien tunteiden kokemusta, jos ne paisuvat liian suuriksi.

Surun kokeminen on tärkeää silloin kun kohtaamme elämässä menetyksiä ja muista silloin, että me enkelit olemme kanssasi ja autamme sinua surutyössäsi.

Vihan kokeminenkin on joskus hyvä asia, sillä se voi auttaa korjaamaan tilannetta, joka ei ole reilu kaikille.

Katkeruus on ikävä tunne, sillä se estää helposti näkemästä mitkä asiat kuitenkin olivat hyvin ja vaikeuttaa myös kokemasta hyviä asioita nykyhetkessä. Siitä kannattaa päästää nopeasti irti ja antaa anteeksi ja vapauttaa samalla omat ja muiden energiat.

Kateus on myös ikävä tunne, sillä se kertoo siitä, että ajattelet, ettei Universumin runsaudesta voisi riittää kaikille. Värähtelytasostasi riippuu, mitä asioita vedät puoleesi.

Tunteesi ovat hyvin tärkeä kompassi sinulle elämässä ja tunteesi kertovat sinulle paljon.

Kun sydän on puhdas, niin se on paras mahdollinen kompassi elämässäsi – kuuntele sydämesi viisautta keskittämällä huomiosi sydämeesi.

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

Kanavoinut Nina Sole 6.11.2018

Sinua voisi kiinnostaa

Sydänchakran puhdistusmeditaatio