Sinulle on annettu tätä elämää varten ihanan nerokas keho, jossa jokainen solu tietää miten pitää toimia. Mieli ohjaa tätä orkesteria ja ajatukset ja tunteet vaikuttavat sen hyvinvointiin. Samoin uskomukset, joita kertyy koko elämän ajan. Myös ravinto ja ympäristö vaikuttavat kehoon. Hengittämäsi ilma vaikuttaa kehoon ja se miten hengität. Jos olet stressaantunut ja hengität hyvin pinnallisesti, niin kehosi ei saa tarvitsemaansa happea ja se alkaa sairastua. Negatiiviset ajatukset ja tunteet sairastuttavat kehoa jos ne ovat pitkäkestoisia. Myös jatkuva oleskelu ympäristössä, jossa ei voi pitää sydäntä auki on haitallista.

Luonnossa oleskelu ja sen eri elementit vahvistavat ja uudistavat kehoa. Kiitollisuus ja onnellisuus ovat hyväksi keholle.

Kehon hyvinvointiin vaikuttavat myös chakrajärjestelmän toimiminen. Puhtaat chakrat toimivat oikein ja keho voi hyvin. Chakrajärjestelmän kautta kehoon tulee energiaa ja kehosta poistuu energiaa. Sydänchakra on hyvin tärkeä chakra ja vaikuttaa myös muihin chakroihin.

Kehollasi on suurta viisautta ja se tietää mitä ravintoa se kulloinkin tarvitsee ja mikä on sille haitallista. On tärkeää, että sinulla on hyvä kehoyhteys, että osaat tulkita kehosi toiveita ja viestejä. Keho rasittuu jos sitä ylensyötetään jatkuvasti tai se ei saa tarvitsemaansa ravintoa.

Oman kehon rakastaminen ja arvostaminen on myös tärkeää, että sinulla on harmoninen keho, mieli sielu yhteys ja pysyt terveenä ja elinvoimaisena. Sielun eli korkeimman minäsi pitäisi ohjata mieltä ja mielen kehoa. Monilla kuitenkin mielihalut ohjaavat syömistä eikä todelliset tarpeet. Toki keho kestää myös välillä pientä nautiskelua, kunhan se on kohtuullista.

Liikunta on myös tärkeää keholle, jotta aineenvaihdunta toimii oikein ja lihakset pysyvät kunnossa.

Meditointi ja rentoutuminen sekä hyvä nukkuminen ovat myös tärkeitä kehon hyvinvoinnille. Silloin keho, mieli ja sielu yhdistyvät Alkulähteeseeen ja paraneminen ja uudistuminen pääsevät tapahtumaan.

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

Kanavoinut Nina Sole 18.12.2018