Venus on Universumin rakkauskeskus ja me kosmiset enkelit Venuksesta olemme hyvin pitkälle kehittyneitä valaistuneita ja erittäin rakkaudellisia sieluja. Näytämme vaalean punaiselta kristallilta ja hehkumme ihanaa rakkaudellista energiaa, joka näyttää valkean vaaleanpunaiselta.

 

Meidän tarkoitus on auttaa teitä ihmisiä olemaan mahdollisimman rakkaudellisia toisillenne ja myös itseänne kohtaan. Autamme teitä näkemään valon toisissanne ja ymmärtämään myös rakkaudellisen ykseyden merkityksen. Autamme teitä katsomaan toisianne rakkaudellisesti silmiin ja ymmärtämään miten kaikki ovat yhtä ja miten kaikki vaikuttaa kaikkeen.

 

Maapallolla tarvitaan nyt erityisen paljon rakkautta. Täytämme teidän sielunne mielellään jatkuvalla rakkauden virralla, jotta voitte säteillä sitä kaikkialle ehtymättömästä lähteestä.

 

Meidän tarkoituksemme on auttaa teitä parantumaan rakkausenergian avulla, avaamaan sydämenne ja nousemaan korkeampiin värähtelyihin Kristusenergian avulla, joka on puhdasta rakkaudellista valoa. Se parantaa ja puhdistaa ja nostaa värähtelytasoanne ja näin pystytte etenemään omalla valon polullanne valaistumisen asti.

 

Meihin saat yhteyden, kun sydämesi on puhdas ja olet valmis siihen.

 

Rakkaudella kosminen enkeli Venuksesta

 

Kanavoinut Nina Lilius 2.10.2022

Sinua voisi kiinnostaa

Parantavaa energiaa Venuksesta

Vieraile Venuksella meditaatio

 

0 kommenttia

Voit halutessasi kommentoida

Haluatko osallistua keskusteluun?
Voit kirjoittaa viestisi alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *