Rakas Lukija

Olet usein pelossasi, sillä pelkäät jotain pahaa tapahtuvan itsellesi tai läheisellesi. Saatat pelätä myös, etteivät asiat toteudu toiveesi mukaan tai olla peloissasi raha-asioista tai terveyteen liittyvistä asioista. Sinulla voi olla myös selittämättömiä pelkoja esim. pimeän pelko tai hyväksikäytettyksi tulemisen pelko. Pelon tunne on sinänsä hyvä asia, sillä sen on tarkoitus varoittaa sinua esim. kun kohtaat ihmisen tai tilanteen, jota sinun on syytäkin pelätä tai väistää tai jättää koko tilanne väliin, silloin pelon tunne tulee korkeammalta minältäsi vaistona ja se on viisautta, jota kannattaa kuunnella. Myös lapsen tai eläimen pennun suojelun tarve on järkevää ja sitä kannattaa kuunnella.

Joskus pelot kuitenkin voivat kummuta edellisten elämien tai lapsuuden aikaisten tapahtumien johdosta alitajuntaan, vaikka niitä ei nyt tässä tilanteessa voida pitää järkevinä ja ne voivat haitata elämäsi. Tällaiset turhat pelot, jotka nousevat alitajunnasta voidaan poistaa ja parantaa meidän enkelien avulla.

Kun sinulle nousee seuraavan kerran pelko jostain asiasta mielesi,  niin tunnusteli sitä sydämessäsi ja kysy itseltäsi mistä tämä pelko tulee ja onko se oikeesti nyt aiheellinen ja kuuntele tuntemuksiasi. Pelosta käsin eläminen on raskasta ja helposti vetää negatiivisia asioita puoleensa,  joten yritä vapautua pelosta käsin elämisestä ja siirtyä vähitellen elämän sydämestä käsin ja olemaan luottavaisin mielin. Voit aina pyytää meitä enkeleitä auttamaan, jos sinua pelottaa ja voit myös pyytää Arkkienkeli Mikaelin suojauksen itsellesi ja läheisellesi ja toivomiisi asioihin.

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

Kanavoinut  Nina Sole 16.4.2019