Höyhenet

Poimintoja Diana Cooperin kirjasta: Ihanat enkelit

”Enkelit kiinnittävät huomiomme heidän läsnäoloonsa pienillä valkoisilla höyhenillä. Enkelit lähettävät meille jatkuvasti höyheniä merkeiksi. Jos kävellessäni huomaan pienen valkoisen höyhenen maassa, yritän muistaa, mitä olinkaan ajattelemassa. Tiedän, että enkelit kiinnittävät erityistä huomiota kaikkiin ajatuksiini ja siunaavat ne. Enkelit eivät välttämättä tuota höyheniä tyhjästä, luonnollisesti he kyllä pystyvät siihen, mutta mitä energiantuhlausta se olisikaan. Jos lähistöllä on jo höyhen he vain siirtävät sen oikeaan paikkaan.”

Kanavointini enkelien tuomien höyhenten värien viesteistä

” Yleensä viestimme valkoisilla höyhenillä. Niiden tarkoitus on muistuttaa läsnäolostamme. Joskus viestimme muun värisillä höyhenillä. Mustavalkoinen tarkoittaa, että asiassa on kaksi puolta ja haluamme kiinnittää huomiosi molempiin puoliin. Musta höyhen tarkoittaa surua ja myötätuntoa. Harmaa höyhen tarkoittaa harkitsemista ja valkoinen höyhen tarkoittaa, että asiat sujuvat oikeaan suuntaan nyt helposti ja toimit oikein. Kaikkia höyheniä ja sulkia, jotka näet paikassa, jossa on paljon lintuja ei kannata automaattisesti tulkita viestiksemme.”

” Vaaleansininen höyhen tarkoittaa tyyneyttä ja rauhallisuutta. Vaaleanpunainen tarkoittaa rakkautta. Vaalean vihreä tarkoittaa uudistumista. Keltainen tarkoittaa iloa ja naurua. Oranssi tarkoittaa luovuutta ja uusien vaihtoehtojen miettimistä luovasti. Punainen tarkoittaa voimaa. Ota sisäiset voimavarasi lempeästi käyttöösi. Sininen tarkoittaa, että luota intuitioosi. Monivärinen tarkoittaa, että katsele asioita avarakatseisesti. Violetti tarkoittaa, että me enkelit olemme kanssasi ja autamme sinua tässä asiassa. Ruskea kehoittaa sinua maadoittumaan ja seisomaan tukevasti omilla jaloillasi. Vihreä tarkoittaa parantumista. Mene luontoon ja anna sen elemettien ja energioiden parantaa sinua. ” Enkelit voivat käyttää värillisissä viesteissään myös värjättyjä höyheniä tai tekohöyheniä jos oikean värisiä ei ole lähistöllä.

Valkoinen höyhen

Yleensä viestimme valkoisilla höyhenillä. Niiden tarkoitus on muistuttaa läsnäolostamme. Valkoinen höyhen tarkoittaa, että asiat sujuvat oikeaan suuntaan nyt helposti ja toimit oikein.

Harmaa höyhen

Harmaa höyhen tarkoittaa harkitsemista.

Mustavalkoinen höyhen

Mustavalkoinen tarkoittaa, että asiassa on kaksi puolta ja haluamme kiinnittää huomiosi molempiin puoliin.

Musta höyhen

Musta höyhen tarkoittaa surua ja myötätuntoa.

Vaaleansininen höyhen

Vaaleansininen höyhen tarkoittaa tyyneyttä ja rauhallisuutta.

Vaaleanpunainen höyhen

Vaaleanpunainen tarkoittaa rakkautta.

Vaalean vihreä

Vaalean vihreä tarkoittaa uudistumista.

Keltainen höyhen

Keltainen tarkoittaa iloa ja naurua.

Violetti höyhen

Violetti tarkoittaa, että me enkelit olemme kanssasi ja autamme sinua tässä asiassa.

Punainen höyhen

Punainen tarkoittaa voimaa. Ota sisäiset voimavarasi lempeästi käyttöösi.

Sininen höyhen

 

Sininen tarkoittaa, että luota intuitioosi.

Ruskea höyhen

Ruskea kehoittaa sinua maadoittumaan ja seisomaan tukevasti omilla jaloillasi.

Monivärinen höyhen

Monivärinen tarkoittaa, että katsele asioita avarakatseisesti.

Vihreä ja oranssi höyhen

Vihreä tarkoittaa parantumista. Mene luontoon ja anna sen elemettien ja energioiden parantaa sinua.

Oranssi tarkoittaa luovuutta ja uusien vaihtoehtojen miettimistä luovasti.

Rakkaudella
Nina Sole