Rakas lukija

Me enkelit olemme täällä teitä varten ja autamme teitä monin eri tavoin. Tuomme viestejä ja ideoita ajatustesi kautta kun mielesi on lakannut ponnistelemasta ja antaa tilaa viesteillemme tulla mieleesi. Tunnistat ne innostavina ajatuksina kun lepäät tai tietoinen mielesi on keskittynyt muuhun ja on pois häiritsemästä. Ajatus voi tulla luoksesi esimerkiksi kun lepäät, rentoudut tai meditoit, se voi tulla mieleesi juoksulenkillä tai siivotessa tai kirjaa lukiessa tai musiikkia kuunnellessa. On yksilöllistä miten kenenkin mieli hiljenee parhaiten.

Voimme myös tuoda sinulle tietoa uniesi kautta tai yöllä kun olet rentoutuneessa tilassa. Voimme myös tuoda tietoa sinulle tuomalla juuri oikean tekstin eteesi. Tuomme tietoa myös netissä sopivalla hetkellä, radiosta ja joskus myös TV:n kautta.

Tuomme elämääsi myös oikeanlaisia ihmisiä, joilta saat oikeaa tietoa, opetusta ja vastauksia kysymyksiisi ja apua elämääsi, että voit jatkaa kulkuasi taas eteenpäin elämän pituisella matkalla.

Meillä on monia tapoja auttaa sinua, voimme kiinnittää huomiosi joihinkin lukuihin tai sanoihin tai kuvaan tai luonnossa sen kauneus voi tuoda ajatuksia mieleesi ja silloin voit ajatella asiaasi korkeammasta värähtelystä käsin, jolloin löydät helpommin parempia vaihtoehtoja. Voimme viestiä myös höyhenillä ja kolikoilla tai vain sillä, että toiveesi toteutuvat helposti kun autamme sinua elämänkulussasi eteenpäin rakkaudellisesti.

Rakkaudella
Arkkienkeli Gabriel

Kanavoinut Nina Sole 19.3.2018