Voit tehdä tämän Diana Cooperin aamurukouksen, jos tunnet olevasi valmis siihen. ❤️

Alkuperäinen teksti on ensin ja käännös on sen perässä.

”Declaration to walk your highest path
In the name of God and all that is light, under Grace, I command that all lesser pathways be closed and I be guided to my highest pathway only.  I now call forth my responsibilities and blessings as a co-creator in the divine plan for the new Golden Age.
So be it.  It is done.

FORGIVENESS
I now make my Forgiveness Declaration.  I pause after each declaration and sense the energy of what is happening.  This massively cleared my energy fields and it is complete but I still continue to do it!!

Forgiveness declaration
I forgive everyone who has ever hurt or harmed me, consciously or unconsciously, in this lifetime or any other, in this universe, dimension, plane or level of existence or any other.
I offer them grace.

I ask forgiveness for everything I have ever done to hurt or harm another, consciously or unconsciously, in this lifetime or any other, in this universe, dimension, plane or level of existence or any other.
I ask for grace.

I forgive myself for everything I have ever done to hurt or harm another,
consciously or unconsciously, in this lifetime or any other, in this universe, dimension, plane or level of existence or any other.
I accept grace.

I am free and joyful.  All chains and restrictions fall from me.  I stand in my full power as a master.
So be it.  It is done.”

Käännös:

”Julistus kulkea korkeinta polkuasi
Jumalan ja kaiken valon nimessä, armon alla, käsken, että kaikki pienemmät polut suljetaan ja minut johdetaan vain korkeimmalle polulleni. Kutsun nyt esille velvollisuuteni ja siunaukseni kanssaluojana uuden kultakauden jumalallisessa suunnitelmassa.
Olkoon niin. Se on tehty.

ANTEEKSIANTO
Annan nyt anteeksianto julistukseni. Pysähdyn jokaisen julistuksen jälkeen ja tunnen tapahtuvan energian. Tämä tyhjensi massiivisesti energiakenttäni ja se on valmis, mutta jatkan silti!

Anteeksiantoilmoitus
Annan anteeksi jokaiselle, joka on koskaan satuttanut tai vahingoittanut minua, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai missä tahansa muussa, tässä Universumissa, ulottuvuudessa, tasolla tai olemassaolon tasolla tai missä tahansa muussa.
Tarjoan heille armoa.

Pyydän anteeksi kaikkea, mitä olen koskaan tehnyt satuttaakseni tai vahingoittaakseni toista, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai missä tahansa muussa tässä Universumissa, ulottuvuudessa, tasolla tai olemassaolon tasolla tai missä tahansa muussa.
Pyydän armoa.

Annan itselleni anteeksi kaiken, mitä olen koskaan tehnyt satuttaakseni tai vahingoittaakseni toista,
tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai missä tahansa muussa, tässä Universumissa, ulottuvuudessa, tasolla tai olemassaolon tasolla tai missä tahansa muussa.
Otan vastaan ​​armon.

Olen vapaa ja iloinen. Kaikki ketjut ja rajoitukset putoavat minulta. Seison täydellä voimallani mestarina.
Olkoon niin. Se on tehty.”

Kun kuuntelet video, niin maadoita itsesi ja pyydä Arkkienkeli Mikaelin suojaus. ❤️

 

0 kommenttia

Voit halutessasi kommentoida

Haluatko osallistua keskusteluun?
Voit kirjoittaa viestisi alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *