Rakkaat ihmiset

On tullut aika korottaa värähtelytasoja taas ylemmäksi. Mitä korkeammissa värähtelyissä olette sen paremmin voitte ja voitte samalla auttaa myös maapalloa ja kaikkia sen asukkaita.

Keskity sydämeesi ja anna sen rakkausenergian kohottaa värähtelyäsi ja laajentaa sydänchakraasi samalla. Muista, että olet aina rakkausenergian ympäröimä ja rakkaus ei lopu sinulta milloinkaan, vaan saat aina lisää kun vain pyydät sitä tai opit pääsemään vapaasti virtaavaan rakkausenergian yhteyteen virittäytymällä siihen mielesi aikomuksen avulla. Tunnet silloin miten kruunuchakrasi kautta virtaa sinulle rakkausenergiaa ja voit vapaasti säteillä sitä kaikkialle.

Toinen tapa virittäytyä siihen on toistaa mielessäsi, että olen rakkaus tai I am love sisäänhengityksellä ja uloshengityksellä minä rakastan tai I love. Sulkemalla silmäsi voit paremmin keskittyä huomaamaan miltä sinusta tuntuu kun liityt rakkauden kenttään. Keskity hengitykseesi ja toistele mantraa hiljaa mielessäsi ja huomaat pian vaikutuksen kehossasi ja aurassasi. Voit aina palata tähän harjoitukseen kun kaipaat elämääsi lisää rakkausenergiaa.

Olet aina rakkausenergian ympäröimä ja enkelit rakastavat sinua.

Rakkaudella

Arkkienkeli Metatron