Rakas enkeliryhmäläinen

Olen Äiti Maria. Olen pyyteetön rakkaus ja sinua rakastava henkinen Äiti. Rakastan sinua pyyteettömästi juuri sellaisena kuin olet. Vahvistan ja opetan myös sinulle pyyteetöntä rakkautta. Se on tärkeää, koska kaikki tarvitsevat sitä, että tulevat rakastetuiksi juuri sellaisina kuin ovat, eikä kukaan jää ilman rakkautta. Teille ihmisille olisi myös tärkeää arvostella vähemmän toisianne ja rakastaa ja hyväksyä itsenne ja toisenne sellaisina kuin olette. Olette ihmisiä maapallolla ja olette kasvamassa ja kehittymässä. Kukaan ei ole täydellinen ja jokainen on arvokas juuri siinä kohtaa polkua, jossa juuri nyt on. Mitä enemmän rakastatte itseänne ja hyväksytte itsenne, sen helpompi teidän on olla rakkaudellisia myös muille ja hyväksyä heidät juuri sellaisina kuin he ovat.

Kun kaipaat pyyteetöntä rakkautta ja hyväksyntää omaan elämääsi tai haluat oppia sitä, pyydä minua tulemaan luoksesi ja auttamaan niissä asioissa, joissa tarvitset. Voit pyytää minua myös hoitamaan sisäistä lastasi ja eheyttämään sinua myös näin. Laulamalla tai kuuntelemalla Ave Mariaa saat helposti yhteyden minuun. Maailmassa tarvitaan paljon pyyteetöntä rakkautta.

Rakkaudella
Äiti Maria

Kanavoinut Nina Lilius 17.10.2017

FB ryhmä

Tervetuloa ryhmään  Enkelienergiaa ja viestejä ❤️Lightheart.

Sinua voisi kiinnostaa

Äiti Maria hoitaa sisäistä lastasi meditaatio

2 kommenttia
 1. Tuula P
  Tuula P says:

  Hei Nina,
  Ihanaa lukea näitä sinun kanavointejasi, kiitos niistä!
  Noin puoli vuotta sitten minulla oli ajanjakso että kuuntelin ja lauloin nonstoppina Ave Maria (Bozellin versio), vieläkin kun on joskus haastavaa, se laulu helpottaa oloa <3

  Vastaa

Voit halutessasi kommentoida

Haluatko osallistua keskusteluun?
Voit kirjoittaa viestisi alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *