Rakkaat ihmiset

Aikaisempien elämienne ihmissuhteet ja niissä tapahtuneet asiat voivat vaikuttaa myös tässä elämässä. Sielunperheesi seuraa sinua eri elämiin ja kaikki kokevat ja oppivat niissä erilaisia asioita. Sielunperheesi tulee yleensä jokaisessa elämässä elämääsi jossain vaiheessa. Osa voi olla ihan fyysisessä perheessä eri rooleissa eri elämissä ja osa ystävän tai muuten tulla elämääsi merkitykselliseen rooliin jossakin vaiheessa elämää. Sielunperheeseen kuuluu myös sielunkumppanisi ja mahdollinen muu elämänkumppani, jonka kanssa olet saattanut elää jossain aikaisemmassa elämässä. Sielunperheen jäsenet tunnistat siitä, että heissä on tuttuuden tunne ja tunnet voimakasta yhteyttä heihin, vaikka tunne ei ole aina positiivinen. Saatat myös pelätä jotain henkilöä ja se voi taas johtua siitä, että hän on tehnyt sinulle jotain ikävää aikaisemmassa elämässä.

Nykyisen elämän joku tärkeä ystävä on saattanut olla aikaisemmassa elämässä vaikka lapsesi tai vanhempasi. Roolit voivat vaihdella ja muuttua ihan päinvastaiseksi. Kyse on oppimisesta ja kasvamisesta. Teillä voi myös olla keskinäisiä auttamissopimuksia tehtyinä ja saatat ihmetellä tässä elämässä miksi aina haluat auttaa tai et voi olla auttamatta jotain tiettyä henkilöä.

Aikaisemmissa elämissä tapahtuneet ikävät asiat voivat toistua karmisina toisessa elämässä toisin päin. Kun asiat tiedostaa, niin osaa katsoa ihmissuhteiden tilannetta korkeammasta näkökulmasta. Silloin on myös helpompi antaa anteeksi itselleen ja muille ja katkaista ihmissuhteista karmiset kierrot.

Rakkaudella Arkkienkeli Jofiel

Kanavoinut Nina Sole 23.12.2018

Sinua voisi kiinnostaa

Aikaisempien elämien ihmissuhteet nykyelämässäsi tulkinta

 

Karman poisto meditaatio